Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Κ. Πλεύρης: Η Επανάσταση του 1821

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μιλάει για την Επανάσταση του 1821 μέσα από στοιχεία και ντοκουμέντα που με δόλο αποκρύπτουν απο τα βιβλία των σχολείων/πανεπιστημίων οι γραικύλοι και δούλοι των εβραιοσιωνιστών, που μαζί με τις κυβερνήσεις ανθελλήνων δωσιλόγων των τελευταίων δεκαετιών έχουν βαλθεί να αφελληνίσουν τον λαό μας και να ξεπουλήσουν την ένδοξη χώρα μας στους βαρβάρους (όπως τους αποκαλούσαν οι αρχαίοι Έλληνες).

Αναφορά γίνεται και σε κάποια από τα χιλιάδες εγκλήματα των εβραίων σε βάρος των Ελλήνων που αποτυπώνονται από τους ιστορικούς της εποχής και αναδεικνύουν τον μισελληνισμό που έχουν οι σιωνιστές για μας εδώ και αιώνες. Όποιος βέβαια τολμήσει να τα αναφέρει, αυτομάτως χαρακτηρίζεται αντισημίτης απο τα ΜΜΕ που οι ίδιοι κουμαντάρουν και όπως είναι επόμενο αντισημίτης=φασίστας.. Αν η αλήθεια είναι φασισμός, είμαι ο μεγαλύτερος φασίστας.


Απελευθερωθήκαμε απ'τους τούρκους και σκλαβωθήκαμε ξανά απ'τους μασόνους, τις μαριονέτες της λέσχης Μπίλντερμπεργκ και πιόνια της Νέας Τάξης Πραγμάτων... (όλα τα ονοματα στην περιγραφή του βίντεοhttp://youtu.be/S-z6euQGPTs)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου