Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Δίδυμοι Πύργοι: Η ΑΛΗΘΕΙΑ - 9/11 Loose Change

"Είμαστε στο κατώφλι μιας παγκόσμιας αλλαγής. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μια μεγάλη κρίση και τα έθνη θα αποδεχτούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων". Ντέιβιντ Ροκφέλερ (14 Σεπτεμβρίου 1994, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών - Ambassadors Dinner).

Η μεγάλη κρίση πραγματοποιήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001 όπου όλος ο πλανήτης παρακολούθησε την πτώση των Διδύμων Πύργων. Από τότε όλα άλλαξαν..

Η δήθεν επίθεση της Αλ Κάιντα και του Οσάμα Μπιν Λάντεν στην Αμερική σηματοδότησε την αρχή του τέλους για τις ανθρώπινες ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αντιτρομοκρατικοί νόμοι που θεσπίστηκαν, αφαιρούν το δικαίωμα των προσωπικών δεδομένων, τα πάντα και οι πάντες παρακολουθούνται με το επιχείρημα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, χώρες ισοπεδώθηκαν, χιλιάδες δολοφονήθηκαν και δολοφονούνται για την εξάλειψη της "τρομοκρατίας"...


Με τη βοήθεια των ΜΜΕξαπάτησης, προπαγάνδας και πλύσης εγκεφάλου, οι άνθρωποι πίστεψαν και πιστεύουν ότι τους προβάλλουν. Η τηλεόραση είναι ο Δούρρειος Ίππος της εποχής μας...Υπάρχουν ακόμη εκατομμύρια άνθρωποι στην Αμερική που πιστεύουν πως ο Οσάμα Μπιν Λάντεν έριξε τους πύργους... Έτσι τους λέει το χαζοκούτι...





Πρόκειται για ένα καταπληκτικό και ιδιαίτερα αφυπνιστικό βίντεο που δεν πρόκειται να προβληθεί στα "Ελληνικά" ΜΜΕ γιατί η δημοκρατία τους δεν το επιτρέπει. Παρακαλώ διαδώστε το με οποιονδήποτε τρόπο.

Αν πραγματικά αγαπάτε την οικογένειά σας και τους εαυτούς σας, κλείστε την τηλεόραση οριστικά. Ότι προβάλλει είναι ψέμα, ακόμη και αυτά που νομίζετε πως είναι αλήθεια.. Ο σκοπός ύπαρξης της τηλεόρασης είναι να προπαγανδίζει και να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα.

Είναι στο χέρι του καθενός να ψάξει την αλήθεια..και να την βρει..

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου