Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Αόρατη αυτοκρατορία (Νέα Παγκόσμια Τάξη) - Invisible Empire

Ιδιαίτερα αφυπνιστικό ντοκιμαντέρ του Jason Bermas για την Νέα Παγκόσμια Τάξη που προετοιμάζουν εδώ και χρόνια οι λέσχες των οικονομικά και πολιτικά ισχυρών οι οποίοι καθορίζουν τις τύχες του κόσμου και αποφασίζουν για τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. Η αποκαλούμενη "ελίτ" δεν έχει μόνο συνωμοτήσει για να δημιουργήσει μια δικτατορική παγκόσμια κυβέρνηση κατ 'ιδίαν, αλλά έχει δηλώσει την ατζέντα της δημοσίως εκατοντάδες φορές..

Τονίζοντας τα λόγια ανθρώπων όπως ο Paul Wolfowitz, ο Michael Mullen, ο David Cameron, Γκόρντον Μπράουν και πολλών άλλων, το βίντεο αποδεικνύει πως η Αόρατη Αυτοκρατορία έχει παραιτηθεί από τις εικασίες και έχει περάσει σε ωμά σκληρά γεγονότα κάτι το οποίο βιώνουμε και στην προσωπική μας ζωή εδώ και χρόνια..


Κατευθυνόμαστε ολοταχώς προς τη δημιουργία ενός παγκόσμιου αυταρχικού καθεστώτος που πρόκειται να ελέγχει και να ρυθμίζει κάθε πτυχή της ύπαρξής μας. Όσο γρηγορότερα το αντιληφθούμε και το εμπεδώσουμε, τόσο γρηγορότερα θα αντιδράσουμε..

Παρακαλώ διαδώστε το βίντεο με κάθε τρόπο, βοηθήστε όσους αποκοιμίζονται απ'τα χαφιεδοκάναλα της προπαγάνδας και πλύσης εγκεφάλου να ξυπνήσουν οριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου