Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Κομμουνιστική Ιστορία - The Soviet Story

The Soviet Story: Ντοκιμαντέρ παραγωγής 2008 που προβλήθηκε στην ΕΤ-1 (απίστευτο κι όμως αληθινό..) το 2010, για το οποίο το ΚΚΕ έκανε λόγο για «κατάπτυστο δημιούργημα», «βρώμικη προπαγάνδα» και «γκεμπελισμό».. Η αλήθεια βλέπετε πονάει...

Θέμα του τα εγκλήματα της Κομμουνιστικής Σοβιετικής Ένωσης εναντίον της ανθρωπότητας αλλά και εναντίον των ίδιων των Ρώσων, ρίχνοντας φως σε καλά κρυμμένες πτυχές στη συνεργασία που είχαν οι ΝΑΖΙ του Χίτλερ με τους Λένιν, Στάλιν κλπ ηγέτες του προλεταριάτου...

Τα γυρίσματα κράτησαν δύο χρόνια σε Ρωσία, Ουκρανία, Λετονία, Γερμανία, Γαλλία και Βέλγιο. Περιέχονται βίντεο, συνεντεύξεις, απόρρητα έγγραφα και εικόνες από την Κομμουνιστική Ρωσία που αποκαλύπτουν τις σφαγές εκατομμυρίων οι οποίες έγιναν εκείνη την εποχή τόσο από τον Στάλιν όσο και από τον Λένιν κατά την προσπάθεια ανοικοδόμησης του "Σοσιαλισμού"..


Κομμουνισμός και ναζισμός στην πράξη είναι το ένα και το αυτό με διαφορετικό προσωπείο..


«Πρέπει να το καταλάβετε.

Οι ηγέτες των Μπολσεβίκων που κατέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Υποκινούμενοι από εθνικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσων, δίχως ίχνος ανθρώπινης τύψεως. Η Οκτωβριανή Επανάσταση δεν ήταν αυτό που αποκαλείτε στην Αμερική «Ρωσική Επανάσταση». Ήταν μία εισβολή και κατάκτηση εναντίον του ρωσικού λαού. Οι περισσότεροι από τους συμπατριώτες μου υπέφεραν φρικτά εγκλήματα από τα αιματοβαμμένα χέρια τους απ' όσο οποιοσδήποτε άλλος λαός ή έθνος σε ολόκληρη την ανθρώπινη ιστορία. Δεν μπορεί να υποεκτιμηθεί.

Ο Μπολσεβικισμός υπήρξε η μεγαλύτερη σφαγή ανθρώπων όλων των εποχών.

Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου αγνοεί την πραγματικότητα αυτήν αποτελεί απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα ενημερώσεως βρίσκονται στα χέρια των δραστών αυτών.»

Aleksandr Solzhenitsyn (1918-2008)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου