Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΝΕΡΙΤ και εβραίοι..
Λίγο καιρό πριν, ο Θεόδωρος Καρυπίδης (υποψήφιος τότε για περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας με τον ΣΥΡΙΖΑ), είχε κάνει την εξής ανάρτηση στο Facebook:«Η σημασία των λέξεων ..και των ονομάτων !!!

Η Νέα Τηλεόραση της Ελλάδας, θα λέγεται ΝΕΡΙΤ (Nerit) που είναι Εβραϊκό όνομα για κορίτσια, και σημαίνει στα Εβραικά "κερί". Το Nerit προέρχεται από το Eβραϊκό Νera και δίνεται σε κορίτσια που γεννήθηκαν κατά τη Χάνουκα... ("κερί" της Ανθελληνικής γιορτής Χάνουκα δηλαδή... τι γιορτάζουν οι Εβραίοι στην Ανθελληνική γιορτή Χάνουκα, την νίκη τους κατά του Μ. Αλεξάνδρου!!!)

Το όνομα Nerit είναι συγγενές με το Βerit (πώς λέμε Μπενέ Μπερίτ....) . Φημολογείται ότι δ/ντης μπορεί να είναι ο Παπαχελάς, το αστέρι της Bilderberg. Ο πλέον κατάλληλος...

Ο Σαμαράς, ανάβει ένα- ένα τα κεριά (Νεριτ) στην επτάφωτη λυχνία των Εβραίων, και βάζει φωτιά στην Ελλάδα... μετά την επίσκεψή του στη Συναγωγή της Θεσσαλονίκης, (τι ειρωνεία: μέσα στην πατρίδα του Μεγαλέξαντρου) οργανώνει νέα Χάνουκα κατά των Ελλήνων... Καλό μεσημέρι !».


Όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, οι εργατοπατέρες του ΣΥΡΙΖΑ τον απομάκρυναν άμεσα απ'το ψηφοδέλτιό τους αφού η Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή (American Jewish Committee) μέσω του εκτελεστικού διευθυντή της Ντέιβιντ Χάρις (αυτός που αγκαλιάζεται με τον Σαμαρά στην παρακάτω φωτογραφία) έκανε δηλώσεις περί «εξωφρενικών εκφράσεων αντισημιτισμού στην Ελλάδα»..
Εκτός των άλλων, ο Ντέιβιντ Χάρις είχε δηλώσει πως ο πρωθυπουργός Σαμαράς και η κυβέρνησή του απορρίπτουν αυτές τις «επικίνδυνες επιθέσεις»..(Πηγή) Μα αν δεν απέρριπτε ότι ενοχλούν τους εβραίους θα ήταν ακόμη πρωθυπουργός..; (ρητορική ερώτηση) Τολμά κανείς απ'τους κυβερνώντες ή αντιπολιτευόμενους να θίξει τις σφαγές των Παλαιστινίων απ'τους εβραιοσιωνιστές; Έχετε ακούσει κάποιον απ'όλους αυτούς να μιλάει δημοσίως κατά της γενοκτονίας που υφίστανται οι Παλαιστίνιοι..; (Πλήθος ντοκουμέντων εδώ, εδώ, εδώ)

Ας εξετάσουμε τα όσα έγραφε ο Καρυπίδης..

1. Η Νέα Τηλεόραση της Ελλάδας, θα λέγεται ΝΕΡΙΤ (Nerit) που είναι Εβραϊκό όνομα για κορίτσια, και σημαίνει στα Εβραικά "κερί". 

Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στην απόδοση του "Nerit"..

Nerit \n(e)-rit\ as a girl's name has the meaning "candle" and is a variant of Nera (Hebrew): a suitable name for a baby girl born during Hannukah. (Πηγή)

2. Το Nerit προέρχεται από το Eβραϊκό Νera και δίνεται σε κορίτσια που γεννήθηκαν κατά τη Χάνουκα 

Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στην απόδοση του "Nera"..

Nera \n(e)-ra\ as a girl's name is of Hebrew origin, and the meaning of Nera is "candle". A suitable name for a baby girl born during Hannukah. (Πηγή)

3. Η εβραική γιορτή "Χανουκά"
Τι γιορτάζουν οι εβραίοι με τη Χάνουκα; Για να θυμόσαστε τι “εορτάζουν” και οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας μαζί με τους ιουδαίους… Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι σε όλες τις “αμερικάνικες” σειρές/ταινίες η πιο πολυδιαφημιζόμενη γιορτή των εβραίων είναι η “Χάνουκα”…

Κατά την ιουδαϊκή εορτή Χανουκά (αντίστοιχη των Χριστιανικών «Φώτων») η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 του Εβραϊκού μήνα Κισλέβ και διαρκεί οκτώ ημέρες, εορτάζεται (σύμφωνα με τα βιβλία των Μακκαβαίων) η νίκη των εβραίων επί των στρατευμάτων του επίγονου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αντίοχου του Επιφανούς (και η σφαγή των Ελλήνων που κατοικούσαν στην Παλαιστίνη). Ακολουθεί απόσπασμα από το βιβλίο του ραβίνου Ahron Lopiansky, με τον τίτλο «Timepieces». Αναφέρεται στην μάχη Ελληνισμού-ιουδαϊσμού, υπό την οπτική ενός ραβίνου.
Βρίσκεται γραμμένο στα αγγλικά στην εβραϊκή ιστοσελίδα Aish.com (και συγκεκριμένα στην σελίδα όπου ταξινομούταν στην κατηγορία «Εορτολόγιο» (Holidays).

Στην ίδια κατηγορία, βρίσκονται και κείμενα με τίτλο «Ελλάς, η Σκοτεινή Πλευρά», «Βλέποντας μέσα από το Σκότος», «Φωτίζοντας τις Ημέρες του Σκότους», «Η Δόξα του Ισραήλ εναντίον του Ελληνικού Κάλλους» κλπ… όπου παρουσιάζεται η «ένδοξη» κι «ανεπανάληπτη νίκη», του ιουδαϊσμού επί του Ελληνισμού, η οποία παρουσιάζεται θρησκευτικά από τους εβραίους σαν την επικράτηση του «φωτός σοφίας» από τον «εκλεκτό λαό»-Ισραήλ επί των «ανόητων», «βλαβερών» κι «άχρηστων» Ελλήνων, οι οποίοι σε κάθε τομέα (το συγκεκριμένο κείμενο αναφέρεται στην φιλοσοφία ως τρόπος ζωής), αντιπροσωπεύουν το …«σκότος».

Πέραν του γνωστού και διάχυτου φαρισαϊσμού που εξέρχεται από τα γραμμένα ενός ραβίνου το κείμενο αυτό είναι ενδιαφέρον, κυρίως διότι αποτυπώνει την θεμελιακή αντίληψη ενός εβραίου έναντι της Ελλάδας και του Ελληνισμού. Ως εκ τούτου, το κείμενο αυτό είναι απλά αντιπροσωπευτικό των όσων κατ’ ουσίαν ένας ραβίνος κηρύττει σε μια συναγωγή την ημέρα που οι εβραίοι εορτάζουν την Χανουκά. (Πηγή) Πηγή


4. Ο Παπαχελάς, το αστέρι της Bilderberg..

Ο Αλέξης Παπαχελάς (διευθυντής της Εφημερίδας "Καθημερινή" έχει παρευρεθεί σε τουλάχιστον τέσσερις συνεδριάσεις της λέσχης Μπίλντερμπεργκ (2002, 2008, 2009, 2013) Γιατί δεν γίνεται λόγος ΠΟΤΕ για το περιεχόμενο των συζητήσων απο την εφημερίδα του ή από οποιοδήποτε ΜΜΕ..; Για ποιό λόγο δεν ενημερώνεται ο Ελληνικός λαός για το τί λέγεται στη λέσχη αυτή αφού έχουν πάρει μέρος στις συνεδριάσεις της ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ πριν καν κυβερνήσουν!!

Ο Καρυπίδης ήταν αντισημίτης ή έλεγε κάποια πράγματα που ενόχλησαν τους εβραίους επειδή ήταν αληθή..; Για ποιο λόγο παρεμβαίνουν οι εβραίοι στα δρώμενα της χώρας μας (και όχι μόνο); Ποιος τους έχει δώσει το δικαίωμα να αποφασίζουν (αναλόγως αν τους εξυπηρετεί κάποιος ή όχι) αν κάποιος θα είναι υποψήφιος με το οποιοδήποτε κόμμα ή όχι; Για ποιο λόγο Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου;;; ΠΟΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙ;;;

Τι δουλειά έχει το "Internet" στην «Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ιντερνετ και Τηλεόραση»; Από πότε το "Ίντερνετ" (διαδίκτυο) έγινε Ελληνική λέξη;

Γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν καταδικάζει τα όσα λέει το Ταλμούδ (ιερό βιβλίο εβραίων) για τους μη εβραίους αλλά τους έπιασε ο πόνος για τις δηλώσεις Καρυπίδη..; Ο φασίστας (όπως τον αποκαλούν οι δημοκράτες..) γέρο Πλεύρης δικαιώθηκε πανηγυρικά στα δικαστήρια για τα όσα αναφέρει στο βιβλίο του "Εβραίοι, όλη η αλήθεια". Γιατί οι δημοκράτες (...) δεν τολμούν να θίξουν αυτά τα ζητήματα..; Τί φοβούνται..;

Όπως είναι ευνόητο, αν κάποιος θελήσει να αναδείξει τέτοια ζητήματα ονομάζεται αυτομάτως αντισημίτης, φασίστας, ρατσιστής... Αν είναι έτσι, είμαι ο μεγαλύτερος!

Όσον αφορά τους πατριώτες εργατοπατέρες του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί  απομάκρυναν τον "αντισημίτη" Καρυπίδη αλλά έχουν στις τάξεις τους τον Βουλευτή Χουσείν Ζειμπέκ ο οποίος ποζάρει με φόντο τον σφαγέα χιλιάδων Ελλήνων, Κεμάλ Ατατούρκ..; Μήπως γιατί ο Χουσείν Ζειμπέκ δεν δηλώθηκε ως αντισημίτης..;


1 σχόλιο :

Savviest είπε...

αθεϊσμός αθεϊσμός αθεϊσμός αθεισμος atheismos αθεϊα αθaheismus αθεΐα αθεια atheis άθεος άθεος atheos atheus atheia

αθεοσύνη αθεοσυνη atheosini ισοχριστος ισόχριστος isochristos esochristos equochrist άθεη άθεη athei athee άθεο άθεα athea

αθεότητα αθεοτητα atheotita atheoteta

personocentricity personocentrism personocentrality

αντιπροσωποσύνη αντιπροσωποσυνη αντιπροσωποκεντρισμός αντιπροσωποκεντρισμος

καψοκκκησιά καψοκκλησια καψοκκλησιάς καψοκκλησιαςhttps://www.pinterest.com/pin/592293788474986871/

https://www.pinterest.com/pin/592293788474986588/

https://www.pinterest.it/pin/674836325394700921/

Δημοσίευση σχολίου