Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ - Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος, Διεθνολόγος
Αντί για μνημόσυνα να ΕΙΠΩΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Η Αλήθεια είναι ότι αυτή η περίεργη εξέγερση (που ο Μύθος λέει ότι …αποκατέστησε την δημοκρατία), επέτυχε τα εξής τραγικά για το Έθνος..

1ο. Ακύρωσε τις εκλογές που θα έφερναν στην πρωθυπουργία τον Μαρκεζίνη για την πραγματική αποκατάσταση της δημοκρατίας και την συνέχεια της οικονομικής ανάπτυξης. (η οποία από το 1974 σταμάτησε για να την φτάσετε εσείς οι προδότες πολιτικοί στα Τάρταρα).

2ο Αντιθέτως έφερε στην εξουσία τον Ιωαννίδη ο οποίος με το βλακώδες πραξικόπημα, (που ΔEN θα εγίνετο ΑΝ πρωθυπουργός ήταν ο Μαρκεζίνης), ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ. Ο Μαρκεζίνης δεν ήταν τυχαίος πολιτικός. Ήταν πανέξυπνος, και πατριώτης!!! Ήταν Εθνικός ηγέτης!!! Πράγμα που λείπει σήμερα.

Ο Παπαδόπουλος είπε πολλά ΟΧΙ στους Αμερικάνους, και ανετράπη. Ο Παπαδόπουλος «εις τας δυσμάς» του πολιτικού βίου του, αφυπνίσθη. Κατάλαβε το βρώμικο παιχνίδι των Αμερικάνων, και με τη βοήθεια του ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ , θα οδηγούσε τη χώρα στην δημιουργία, ανάπτυξη, και στη Δημοκρατία! Οι Αμερικάνοι έπαιξαν ένα πολύ πρόστυχο παιχνίδι, στην όλη υπόθεση του Πολυτεχνείου και του Κυπριακού!

Πάντα οι Σιωνιστές Αμερικάνοι παίζουν βρώμικα παιχνίδια εις βάρος της Ελλάδος. Σαν Σιωνιστές, είναι Ανθέλληνες. Το Πολυτεχνείο έφερε το Σιωνιστή πράκτορα Ιωαννίδη, με ότι αυτό ακολούθησε…

Το Πολυτεχνείο έφερε τη δεύτερη δικτατορία, τον Αττίλα στη Κύπρο, και τους Σιωνιστές πολιτικούς στην Ελλάδα, πράκτορες της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!

3ο.- Το Πολυτεχνείο έφερε τη μεταπολίτευση γεμάτη προδοτικά κλεπτοκρατικά κόμματα, με εφιάλτες πολιτικούς, πιστούς στα κελεύσματα της παγκόσμιας διακυβέρνησης, & Ν.Τ.Π. με όργανα τους Αμερικανούς, και άλλες Ευρωπαϊκές Σιωνιστικές «Δημοκρατικές» δυνάμεις.
Οι Αμερικάνοι, και άλλες Σιωνιστικές δυνάμεις, το 1973-1974 είχαν λυσσάξει στην Αθήνα.

4ο.- Τα κόμματα της μεταπολίτευσης έφεραν τη χρεοκοπία, τη φτώχεια και δυστυχία του Ελληνικού Λαού, λόγω υποτέλειας των πολιτικών. Η μεταπολίτευση έφερε τη Σιωνιστική συγκυβέρνηση της συμφοράς, της υποτέλειας των Σαμαρο-Τούρκογλου, και η χώρα έγινε προτεκτοράτο του Ρότσιλντ.

Στη μετά Πολυτεχνείο εποχή, η Τρόϊκα των δανειστών του Ρότσιλντ, απειλεί ότι δεν θα επανέλθει, εάν δεν βρούμε τα ισοδύναμα και προαπαιτούμενα. Η Τρόϊκα των δανειστών βρήκε από δω μεριά πολιτικούς ραγιάδες και κουραμπιέδες, και τα κάνει αυτά. Ε! Ρε! ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ που τους χρειάζεται!!!!

5ο.- Τα προδοτικά πολιτικά κόμματα της μεταπολίτευσης, έφεραν αδιέξοδο στα Εθνικά μας θέματα, με κίνδυνο το διαμελισμό της Ελλάδος. Το Πολυτεχνείο έφερε τους Σιωνιστές Πασόκους (ΓΑΠ, Σημίτιδες, Δαμανάκησες, Λαλιώτηδες, Ραγκούσηδες, Παγκαλαίους, Κοέν, Χάνες, Λουέρντι, και όλο αυτό το Σιωνιστικό κατεστημένο, και τελικά Μπενάκηδες- Μπεν Χειράμ-Τούρκογλου), και προκόψαμε.

6ο.- Τα εφιαλτικά πολιτικά κόμματα της μεταπολίτευσης, έφεραν τους Ισλαμιστές Τζιχαντιστές λαθρομετανάστες, με αποτέλεσμα να καταστρέψουν τον Ελληνισμό, και κάθε τι το Ελληνικό!!! Τώρα ο Ελληνισμός κινδυνεύει με εξαφάνιση!!!
Ο Μέγας Αλέξανδρος είχε καταλάβει όλες τις χώρες της Ανατολής. Στη μετά Πολυτεχνείο εποχή οι Πακιστανοί & Αφγανοί κατέλαβαν την Ελλάδα λόγω χαλβάδων πολιτικών!!!

7ο.-Στη μετά Πολυτεχνείο εποχή, στην Ελλάδα γίνεται Εθνοκάθαρση, γενοκτονία, και Ολοκαύτωμα κατά των Ελλήνων, ώστε να εγκατασταθούν εδώ ξένοι πάσης φύσεως, αρχής και εξουσίας.
Θέλουν μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες. Ο Ρατσιστικός νόμος λειτουργεί και ισχύει ανάποδα.

8ο.- Στη μετά Πολυτεχνείο εποχή, τα προδοτικά πολιτικά κόμματα, υπάρχει κίνδυνος να παραδώσουν τμήματα της ΕΛΛΑΔΟΣ στο ΤΟΥΡΚΟ, (Αιγαίο—Νησιά,- Θράκη), και στη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, (τη Μακεδονία), ενώ ο Ελληνικός Λαός υπνώττει.

9ο.-Εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι η μεταπολίτευση ήταν μια διακυβέρνηση της Ελλάδος που ονομάζω προδοτική!! Τρέμει μπροστά στα υπαλληλάκια της Τρόϊκα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!! Οι πολιτικοί λειτουργούν για τα συμφέροντα της Ν.Τ.Π.

Στη μετά Πολυτεχνείο εποχή γίνεται το εξής τρελό.
Οι Σαμαρο-Τούρκογλου πολιτικοί μαζεύουν μέσω Δ.Ο.Υ., τα τελευταία ευρωδάκια από το μικρομεσαίο Έλληνα, με τόκους, πρόστιμα, και προσαυξήσεις, για να τα στείλουν στους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ώστε αυτός να χρηματοδοτήσει με τα λεφτά μας τους σφαγείς του Χαλιφάτου των Τζιχαντιστών..!!

Συμβαίνουν και άλλα υποτελή τρελά, που μόνο σε ραγιάδες ταιριάζουν. Σήμερα στη μετά Πολυτεχνείο εποχή έχουμε το Σουλτάνο Νταβούτογλου- υπαλληλάκο του Ρότσιλντ- να συνεδριάζει με όλο το υπουργικό του συμβούλιο, μέσα στην Αθήνα, σαν σε δικό του βιλαέτι.

10ο.- Μερικές προδοσίες της διακυβέρνησης αυτής είναι: Κυπριακό, διάλυση της αγροτικής οικονομίας, διάλυση της Βιομηχανίας, διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων, διάλυση της οικονομίας, αποσύνθεση της παιδείας, διάλυση του συστήματος υγείας, διάβρωση των πολιτισμικών αξιών, καταλήστευση του Εθνικού πλούτου, αφανισμός της Ελληνικής γλώσσας, αντικατάσταση του πληθυσμού των Ελλήνων με Ισλαμιστές, πτώχευση των Ελλήνων, καταπάτηση της εθνικής κυριαρχίας, κατάργηση της ελευθερίας του λόγου (Ρατσιστικός νόμος), κατάργηση της ελευθερίας της δικαιοσύνης, κατάργηση των νόμων και συστημάτων εργασίας, και τελικά η χρεοκοπία της χώρας, με απώτερο στόχο το διαμελισμό αυτής!!!

11ο.-Τελικά ο Νοέμβρης έγινε για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων & τη Σιωνιστική παγκόσμια διακυβέρνηση- Δικτατορία των Σιωνιστών τραπεζιτών, και της παρέας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

12ο.- Η Νεολαία του Πολυτεχνείου ήταν προδομένη εκ των έσω. Άλλα επεδίωκαν οι αγνοί νέοι Έλληνες πατριώτες, και άλλα μας βρήκαν……Σήμερα η επέτειος του Πολυτεχνείου κομματικοποιήθηκε, με ότι αυτό συνεπάγεται…..

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ & αφελών HΡΩΩΝ τύπου Πασόκων Δαμανάκησων, Λαλιώτηδων, και άλλων Σιωνιστικών δυνάμεων, οι οποίοι χάρη σε αυτό επλούτισαν, και κατάστρεψαν την Ελλάδα. Γιατί τότε εορτάζουμε την 17η Νοεμβρίου;;;;;;

Εορτάζουμε τον αγνό εθνικό πατριωτισμό της Ελληνικής νεολαίας που έπεσε θύμα των πονηρών προδοτών πρακτόρων των ξένων Σιωνιστικών δυνάμεων Ευρώπης & Αμερικής.
Όταν το άδικο γίνεται νόμος, η αντίσταση γίνεται καθήκον.

Μαύρη απελπισία και απογοήτευση παντού, για το μέλλον της Ελλάδος, και των νέων Ελλήνων. Δεν υπάρχει αισιοδοξία από πουθενά, ειδικά στα εθνικά μας θέματα, και στη εθνοκάθαρση των Ελλήνων. Με κυβερνήτες Μπενακο-Τούρκογλου, σκότος και έρεβος παντού!!! Περνάμε μια δεύτερη κατοχή της Σιωνιστικής Γερμανίας, και Σιωνιστικής Ε.Ε. των Χαζάρων δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Οι Ισλαμιστές Τζιχαντιστές λαθρομετανάστες είναι πια η νεολαία της Ελλάδος, με ότι αυτό συνεπάγεται…………

ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ.


Αντώνης Ι. Γρυπαίος
Διεθνολόγος

Πηγές: Α.- Dr. Nicolas kaloy, Ph. D.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου