Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ – του Διεθνολόγου Α.Γρυπαίου
Ανάλυση

Το ΝΑΤΟ είναι ο Στρατός σωτηρίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης-Δικτατορίας.
Το ΝΑΤΟ είναι γνωστό από τα αρχικά των λέξεων North Atlantic Treaty Organization.
To NATO αρχικά ιδρύθηκε με αγαθούς σκοπούς , σύμφωνα με το καταστατικό του, αλλά αργότερον, «συν τω χρόνω προϊόντι», έγινε όργανο επιθετικό στα χέρια της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης, και αντί για ειρήνη,-όπως λέει το κατασταστικό του,- σπέρνει τον όλεθρο και αρμαγεδδώνα στο πλανήτη.To NATO ιδρύθηκε μετά το Β' παγκόσμιο πόλεμο, από τους τότε σοβαρούς και σοφούς πολιτικούς ηγέτες της Δύσης, για να φέρει την ειρήνη στο πλανήτη, αλλά στη πορεία περιέπεσεν στους γνωστούς ληστάς της ανθρωπότητας, και σε τοπικούς πολιτικούς τυχοδιώκτες, και έφερε τον αρμαγεδδώνα στη Γη!!! Ένα από τα δημιουργήματα αυτού είναι οι σφαγείς Τζιχαντιστές!!!.
Από το Σιωνισμό, «Δύναταί τι αγαθόν είναι;;;» λέει το Ευαγγέλιον.

Τα ίδια και η Ευρωπαϊκή Ένωση, του Μονέ, Σουμάν, Σπάακ, Αντενάουερ, Ντε Γκάσπαρι, Σπινέλι, κ.λ.π. Ευρωπαίων σοφών πολιτικών, ιδρύθηκε για το καλό των Ευρωπαϊκών Λαών, αλλά στη πορεία περιέπεσεν εις τους ληστάς.

Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ εκλέγεται πάντα Βόρειος Ευρωπαίος ή Αμερικάνος, Σιωνιστικών ριζών & καταβολών, τυγχάνοντας της απολύτου εμπιστοσύνης της ελίτ της ηγεσίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των ληστών. Σήμερα Γ.Γ. είναι ο Δανός Jens Stoltenberg, διαδεχθείς τον Rasmousen. Το ΝΑΤΟ «συν τω χρόνω», εξελίχθηκε σε επιθετικό οργανισμό!!! Χώρες -μέλη του ΝΑΤΟ έγιναν όλες οι χώρες της Σιωνιστικής Δύσης, με προεξάρχουσες της πανηγύρεως τις Σιωνιστικές ΗΠΑ , των Σιωνιστών Αγγλο-Σαξώνων, και της συνοδείας αυτών Σκανδιναβών, Βίκινγκς, Σκότων, Ούννων, Γότθων, Βανδάλων, Κελτών, Νορμανδών, Χαζάρων, και άλλων Βαρβάρων. Σήμερα το ΝΑΤΟ αποτελούν Άγγλοι-Γάλλοι-Πορτογάλοι-Τούρκοι & Αμερικάνοι!!!
Οι Ευρωπαίοι «εταίροι» μέσα στην Ε.Ε. δεν ήθελαν να μας σώσουν, αλλά να μας εξοντώσουν, να μας συντρίψουν για λόγους εκδίκησης.

Τη φοβερή αυτή δήλωση κάνει στο βιβλίο του ο πρώην υπουργός των οικονομικών των ΗΠΑ, Τίμοθυ Γκάϊτνερ. Γιαυτό εφαρμόζουν μνημόνιο λαίλαπα, εναντίον των Ελλήνων!!
Μετά τη κατάρρευση της ΕΣΣΔ , μέλη του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ έγιναν οι πρώην χώρες- μέλη της ΕΣΣΔ. Τους υποσχέθηκαν τον Παράδεισο!!! Μέλος του ΝΑΤΟ έγινε και το πιστόν ακόλουθον των Σιωνιστών η Τουρκία, αν και δεν ανήκει Γεωγραφικά στις χώρες του Βορείου Ατλαντικού συμφώνου. Η Τουρκία έγινε Στρατιωτική τσόντα της όλης δομής του ΝΑΤΟ, και Σιωνιστικής κυριαρχίας επάνω στο πλανήτη!!!

Κανονικά μετά τη κατάρρευση του Συμφώνου της Βαρσοβίας, το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ έπρεπε να διαλυθεί, αλλά το κράτησε η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία και Ν.Τ.Π. ως Στρατό σωτηρίας, για τη παγκόσμια Σιωνιστική κυριαρχία!!!

Το όλον συνονθύλευμα του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ αποτελούν οι πολιτικές Σιωνιστικές οργανώσεις της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας και Ν.Τ.Π. οι καλούμενες Πεφωτισμένοι (Illuminati), Τέκτονες, λέσχη Bilderberg, C.F.R. (Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων των ΗΠΑ-Ν.Τ.Π.) Μασονικές Στοές, Ροταριανές Στοές, Κρανίο και Οστά, Μορμόνοι, Σαϊεντολόγοι, Σολομώντεια Πανθρησκεία των, Αρχιραβίνου Ισραήλ, Φρανκίσκου, Βαρθολομαίου, Δαλάϊ Λάμα, κλπ θρησκευτικών αρχηγών, υποταγμένων στη Ν.Τ.Π.

Δηλαδή όλος ο καλός ο κόσμος των τοκογλύφων δανειστών των χρεοκοπημένων κρατών της Γης, θυμάτων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των προέδρων ROTHSCHILDS & ROCKEFELLERS.

Θαυμάστε κόσμε Νέα Τάξη Πραγμάτων του Σολομώντα στην οποίαν καλούμεθα να ζήσουμε, αφού πρώτα πεθάνουν 6 δις. άνθρωποι σε πυρηνικό πόλεμο, σε σύγχρονο Ολοκαύτωμα.
Αυτοί είναι οι δημιουργοί του ΕΜΠΟΛΑ, και άλλων ασθενειών.

Τίποτα καλό δεν χρωστάνε να κάνουν στην ανθρωπότητα, μόνον θάνατο, ασθένειες, φτώχεια, δυστυχία, και χρεοκοπίες!!! Σήμερα το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ εξελίχθηκε σε παγκόσμια εγκληματική οργάνωση. (Βλέπε Ουκρανία, Χαλιφάτο Τζιχαντιστών, κ.λ.π.)

Η Ελλάς εισήλθε στο Σιωνιστικό εχθρικό ΝΑΤΟ το 1952, επί κυβερνήσεως Πλαστήρα και Σοφοκλή Βενιζέλου. Το ΝΑΤΟ οικονομικώς στηρίζεται από τα κράτη-μέλη τα οποία πληρώνουν εκατομμύρια ευρώ κάθε μήνα για τους επιθετικούς σκοπούς των παγκόσμιων Σιωνιστών Επικυρίαρχων της Γης.
Εμείς οι λαοί του ΝΑΤΟ σαν αφελείς και Μ@@@@@@ς πληρώνουμε εκατομμύρια για τη δική μας σκλαβιά στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες.

Το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ ευθύνεται για τους πολέμους στη Κορέα, στο Βιέτ-Νάμ, στας νήσους Φώκλαντς, στα Βαλκάνια (Γιουγκοσλαβία), στην Ουκρανία, στο Ιράκ, Αφγανιστάν, στις Αραβικές χώρες, Τυνησία, Λιβύη, Αίγυπτο, Συρία, και τώρα στο Χαλιφάτο των Τζιχαντιστών, υπό την αιγίδα της ελίτ των Σιωνιστών Επικυρίαρχων της Γης.

Το ΝΑΤΟ πατρονάρισε τη στρατιωτική επίθεση της Τουρκίας εναντίον της Κύπρου το 1974, και στην ουσία διχοτόμησε την Ιστορική Κύπρο. Το ΝΑΤΟ δολιοφθορεί ενέργειες εναντίον κρατών-μελών του. Το ΝΑΤΟ πατρονάρισε την επίθεση των Τούρκων στα Ίμια της Ελλάδος. Σήμερα το ΝΑΤΟ πάλιν πατρονάρει για λογαριασμό των Σιωνιστών Παντοκρατόρων, την επίθεση των Τούρκων εναντίον της Κυπριακής και Ελληνικής Α.Ο.Ζ. για να καρπωθούν τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων οι Κοσμοκράτορες του Ροκφέλερ. Το ΝΑΤΟ υποθάλπει εχθρικές ενέργειες της Τουρκίας κατά Ελλάδος!!!

Σημαντικό ρόλο παίζει και ο Ουγγρο-Εβραίος Σόρος, πιόνι και υπαλληλάκος της ελίτ των Επικυρίαρχων της Γης, και χρηματοδότης των Σκοπίων. Ο Σόρος χρηματοδοτεί τα Σκόπια για λογαριασμό της Ν.Τ.Π. για να υφαρπάξουν τη Μακεδονία, ώστε να επεκταθούν στο Αιγαίο, για Γεωστρατηγικούς σκοπούς της παγκόσμιας κυβέρνησης!!

Πράγμα που δεν «μασάει» η Ρωσία, με ότι αυτό συνεπάγεται…
Προ ημερών ο Εβραίος Σιωνιστής Σόρος, έδωσε διάλεξη στην Αθήνα στην οποίαν παρέστησαν, όλα τα πιόνια, μαριονέτες, Ανδρείκελα, Σφογγοκωλάριοι, ορντινάτσες, αχυράνθρωποι, ευρωληγούρηδες, μανδαρίνοι της παγκόσμιας δικτατορίας, βαμπίρ της παγκοσμιοποίησης, τσιράκια & εντολοδόχοι της Ν.Τ.Π., και εκτελεστές των εντολών της Σιωνιστικής Τρόϊκα των σαράφηδων δανειστών, νεαροί πολιτικοί των Αθηνών, γόνοι Σιωνιστικών Τζακιών. Τα ονόματά τους είναι στα ΜΜΕ
Θαυμάστε τους και ξανα-ψηφίστε τους!!!

Αυτός είναι ο καλός ο κόσμος του ΝΑΤΟ, που θα μας φέρει την άνοιξη.

Εμείς οι Έλληνες διατηρούμε τις χειρότερες αναμνήσεις από τις πολιτικές του ΝΑΤΟ. Το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ οδήγησε τους Τούρκους στη Κύπρο το 1974, άνευ της βοηθείας του οποίου οι Τούρκοι θα ήταν αδύνατον να πραγματοποιήσουν απόβαση στο νησί!!!

Η παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία και το ΝΑΤΟ, εγκατέστησαν στην Ελλάδα Ιωανίδηδες, και όλα αυτά τα ανθελληνικά μαλάκια-προδότες πολιτικούς της μεταπολίτευσης, για να αρπάξουν σαν κλέφτες το πλούτο του Ελληνικού Λαού. Ο γράφων είναι οικονομικό θύμα των σαράφηδων Κοσμοκρατόρων, και πατρογονικό θύμα των Σιωνιστών Ναζί των Γερμανών του Χίτλερ, και της σημερινής θηλυκής αυτού διαδόχου!!! Ο εν ψυχρώ βιασμός και η εκ προμελέτης δολοφονία της Κύπρου και της Ελλάδος, δεν θα ήταν δυνατόν να συμβούν, εάν δεν υπήρχαν εφιάλτες πολιτικοί εντός των τειχών.

Η χρεοκοπία της Ελλάδος ήταν έργο της ελίτ των Παντοκρατόρων, αφεντικών του ΝΑΤΟ, συνεργία προδοτών «Ελλήνων» πολιτικών.

Η Διευθύντρια της ΕΛΣΤΑΤ Κυρία Γεωργαντά δικαιώθηκε στην αγωγή της εναντίον των εφιαλτών Σιωνιστών πολιτικών του ΠΑΣΟΚ, ΓΑΠ και της συνοδείας αυτού, για δόλια, ψευδή διόγκωση του χρέους της Ελλάδας στο 15% όριον για να μας βάλλουν στο ΔΝΤ και στη χρεοκοπία, και αδικαιολόγητη υπαγωγή της Ελλάδας στο καταστρεπτικό Μνημόνιο, λες και είμαστε Ουζουμπούρου.
Και οι Μ@@@@@@@ βουλευτές τα ψήφισαν όλα αυτά.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη τώρα θα πρέπει να επιβάλλει στους πολιτικούς που ψήφισαν αυτά τα μέτρα, τη δέουσα τιμωρία για Εθνική προδοσία και βλάβη της Ελλάδος, πριν έλθει ο διαμελισμός της πατρίδος από το Σιωνιστικό εχθρικό ΝΑΤΟ.

Η Τουρκία κυβερνάται από Σιωνιστικούς πεφωτισμένους λύκους τύπου Ερντογάν, Νταβούτογλου, γιαυτό είναι το καλλίτερο στρατιωτάκι του ΝΑΤΟ, και η Ελλάς κυβερνάτε από μπεκάτσες τύπου φώφες, φωτεινές, Ντόρες & Σοφίες, και άλλες Σιωνιστικές κότες, καναρίνες, και πέρδικες. Οι πολιτικοί μας είναι κουραμπιέδες, δεν είναι ηγέτες, δεν έχουν ηγετικές ικανότητες, είναι απλώς γραφειοκράτες, και λειτουργούν όπως τους σφυρίζουν τα μεγάλα αφεντικά της οικουμένης.

Η Σιωνιστική Τρόϊκα εφαρμόζει τη μέθοδο Μαστίγιο και Καρότο επάνω στους Σαμαρο-Βενιζέλους, για να πετύχει νέα μέτρα και Μνημόνια στη πλάτη του Ελληνικού Λαού, μέχρι Λαός και Στρατός να καταρρεύσουν υπό τη μπότα του ΝΑΤΟ, για να αρπάξουν οι Επικυρίαρχοι της Γης όλο το βιός του Ελληνικού Λαού.

Σήμερα έχουμε τελεσίγραφο της Σιων. Τρόϊκα για ελεύθερους πλειστηριασμούς σπιτιών των Ελλήνων, νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων σε επίπεδο Βουλγαρίας-Αλβανίας, και οι χαζοχαρούμενοι αφελείς και επιπόλαιοι πολιτικοί τους εκλιπαρούν να έλθουν στην Αθήνα, αντί να κάνουν στάση εξωτερικών πληρωμών τοκοχρεωλυσίων, και να διαγράψουν μονομερώς τα χρέη που μας φόρτωσαν.(Σεισάχθεια)

Η επανάκτηση της Εθνικής κυριαρχίας είναι Εθνικό επιτακτικό χρέος των Ελλήνων, αλλά ποιός θα το κάνει;;; μήπως οι Σαμαράδες;;;;;;

Η λεγομένη «Βουλή των Ελλήνων» κυριαρχείται από πνευματικό επίπεδο τύπου Φώφες, Ντόρες, Φωτεινές, Αγγέλες, Όλγες, Σοφίες, και άλλες Νατοϊκές Σιωνιστικές Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες.
Νέες απαιτήσεις βάζουν συνεχώς οι Σιωνιστές δανειστές τοκογλύφοι, υπό το μαστίγιο του ΝΑΤΟ, σε πείσμα της Σαμαρικής ανάπτυξης. Χωρίς Βιομηχανία γίνεται ανάπτυξη κύριε Σαμαρά;;;
Με φόρους στο μικρομεσαίο Λαό γίνεται ανάπτυξη κύριε Σαμαρά;;;

Οι πολιτικές των Σαμαράδων είναι επιπέδου Μπαγκλαντές, Ζιμπάμπουε, Ουζουμπούρου, και άλλων υποσαχάριων αποικιών της Αφρικής. Η υποταγή της Ελλάδος στο Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, και στη Σιωνιστική Ε.Ε. και το ολοκαύτωμα των Ελλήνων, εκτελείται μέχρι να εξαφανισθεί βιολογικά το Ελληνικό Έθνος. Το δόγμα Ζόνενφελντ, και το σχέδιο Φαιδώρα, ευρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ως σχέδια γενοκτονίας του Ελληνικού Έθνους. Η στρατιωτική ιεραρχία κοιμάται σαν Αξιωματικοί του Σιωνιστικού εχθρικού ΝΑΤΟ. Η Ιεραρχία της Ορθοδοξίας κοιμάται! Η πνευματική ακαδημαϊκή ιεραρχία του τόπου κοιμάται. Η Δικαιοσύνη είναι αφιερωμένη στη παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση. Η πολιτική δυναστεία του τόπου είναι αφιερωμένη στη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, και στο Σιωνιστικό ΝΑΤΟ.

Τα ΜΜΕ κοιμούνται, αγορασμένα από τους Παντοκράτορες, και κοιμίζουν το Λαό.
Με τέτοια δεδομένα φυσικόν είναι να κοιμάται και ο Λαός!!!
Η διαχείριση των μεγαλύτερων τραπεζών και πολυεθνικών εταιριών γίνεται από την οικογένεια του Ρότσιλντ, αφεντικού του ΝΑΤΟ.

Στην οικογένεια αυτή μαζί με τους Ροκφέλερ, ανήκουν σχεδόν όλα τα πλούτη των κρατών του πλανήτη Γη. Ο Πούτιν ήθελε να βγάλει τη Ρωσία από την οικονομική δέσμευση του Ρότσιλντ.
Όταν ο Πούτιν εξόφλησε το χρέος της Ρωσίας στο Ρότσιλντ, η οικονομική εξάρτηση της Ρωσίας, από τους Σιωνιστές δανειστές έλαβε τέλος. Οι ΡωσοΕβραίοι πράκτορες του Ρότσιλντ όπως οι Ολιγάρχες και Μεγιστάνες Μιχαήλ Χορτορκόφσκι και άλλοι, απέκτησαν τη περιουσία τους συνεργαζόμενοι με τους Ρότσιλντ, δηλαδή ήταν δοσίλογοι, απόδειξη ότι η Ρωσική δικαιοσύνη τους κατεδίκασε. Αυτή η περιουσία ήταν του Ρωσικού Λαού. Όλα αυτά έγιναν με τη συνεργασία του Ρότσιλντ, για να βάλει χέρι στη Ρωσική οικονομία, και στην ενέργεια. Αναφέρουμε τους Ρότσιλντ & Ροκφέλερ επειδή αυτοί οι δύο είναι τα μεγάλα αρπακτικά της οικουμένης, και αφεντικά του ΝΑΤΟ.

Τα αρχαιολογικά ευρήματα των τύμβων Βεργίνας & Αμφίπολης είναι υπό τον απόλυτον έλεγχο των Σιωνιστών του Ρότσιλντ, για να μη τους χαλάσουν τα σχέδια που έχουν για την Ελληνική Μακεδονία.

Τώρα η Σιωνιστική Τρόϊκα, υπό τη κατοχή του ΝΑΤΟ ζητάει ισοδύναμα και προαπαιτούμενα. Δημοσιονομικό κενό, φόροι, ασφαλιστικό, συντάξεις, εργασιακό, μισθοί, είναι οι απαιτήσεις της Σιωνιστικής Τρόϊκα, με απειλή το διαμελισμό της χώρας, εάν δεν υποκύψουμε. Οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες – υπό τη προστασία του ΝΑΤΟ- καιροφυλακτούν, είναι ST-BY, για τη κατάρρευση του εσωτερικού μετώπου, σε περίπτωση που ο Λαός αντιδράσει.

Θέλουν τα σπίτια μας να στεγασθούν. Μας θέλουν πρόβατα επί σφαγήν. Οι Τζιχαντιστές λαθρομετανάστες έκαναν τον Πειραιά Καράτσι, με τις πρόσφατες Ισλαμικές εορτές της Μασούρα, και τη χώρα ξέφραγο αμπέλι, υπό τη προστασία των όπλων του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ. Τα σκουπίδια των λαϊκών αγορών έγιναν κύριο μενού των νεό-φτωχων Ελλήνων, ενώ οι λαθρομετανάστες παραμονεύουν να τους ταϊσουμε, και να μας πάρουν τα σπίτια μας με τις χαμηλές τιμές.
Τα ΜΜΕ λένε 3000 ευρώ διαμέρισμα 70 τ.μ. ενώ είχε στοιχίσει στον Έλληνα 90.000 ευρώ!!!
Αυτά ενώ ο Σιωνιστής Σαμαράς και το επιτελείο του συσκέπτονται με τους Σιωνιστές τραπεζίτες υπαλλήλους του Ρότσιλντ, αφεντικού του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε. και των Σιωνιστικών ΗΠΑ.

Δραματικές αλλαγές ζητά τώρα η Σιωνιστική Τρόϊκα στο Ασφαλιστικό, εργασιακό, μισθοί και συντάξεις επιπέδου Βαλκανικών χωρών, ενώ ο Σαμαράς & Τούρκογλου πλέουν σε κομματικά αισιόδοξα αφελή και επιπόλαια δρώμενα, υποσχόμενοι ανάπτυξη…….

Αυτά συμβαίνουν ενώ οι Βαλκανικές χώρες χρεώνουν ΔΕΗ 50 ευρώ κατά οικογένεια, και όχι 300 ευρώ της Ελλάδος. Χρεώνουν Αλβανία, Βουλγαρία, Τουρκία, Ρουμανία, ΕΥΔΑΠ 30 ευρώ κατά οικογένεια, και όχι 160 ευρώ της Ελλάδος, χρεώνουν οι Βαλκανικές χώρες ΟΤΕ 25 ευρώ και όχι 100 ευρώ της Ελλάδος, χρεώνουν φόρους 10 ευρώ κατά οικογένεια, και όχι 500 ευρώ της Ελλάδος. Αυτά ο οικονομολόγος Σαμαράς & Τούρκογλου δεν τα σκέφτονται;;;;;;;;;;

Κατά τα ΜΜΕ, πρώην σοβαρός Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε η Ελλάς διέγραψε μονομερώς (από υποτέλεια) το κατοχικό χρέος της Γερμανίας έναντι της Ελλάδος, και ότι έχουμε παραιτηθεί από τις Γερμανικές αποζημιώσεις και πολεμικές επανορθώσεις, λόγω μπότας και Σιωνιστικής κατοχής της Ελλάδος από το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ.

Ηθικώς πράττοντες, το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι Σιωνιστές Γερμανοί του Σόϊμπλε και της Μέρκελ, και άλλοι Σιωνιστές δανειστές γύπες, τοκογλύφοι, και κοράκια έναντι της Ελλάδος, να διαγράψουν το χρέος.

Στο Αιγαίο ενώ γίνεται χαμός με τους Τούρκους για τα ενεργειακά, και για την Εθνική μας Κυριαρχία, η Θεσσαλονίκη του δήμαρχου Μπουτάρη (Τουρκιστί Μπουτάρ), γέμισε Τούρκικες σημαίες, και Τούρκους «τουρίστες» και πράκτορες. Η Ελληνική αφέλεια και επιπολαιότητα σε πλήρη έξαρση, σε όλο της το μεγαλείο, αρκεί τα μαγαζιά να κάνουν δουλειά. Βλέπουμε το δέντρο, και δεν βλέπουμε το δάσος. Βλέπουμε το τυρί και δεν βλέπουμε τη φάκα. Και εμείς πηγαίνουμε στη Κων/πολη προσκυνητές, αλλά δεν γεμίζουμε τη πόλη Ελληνικές σημαίες. Σεβόμαστε τη Τούρκικη κυριαρχία. Οι Τούρκοι αισθάνονται τη Θες/νίκη σαν κατακτητές!!!

Εδώ που φθάσαμε χρεοκοπημένοι, πτωχευμένοι, και προδομένοι, από «φίλους», «εταίρους», και «συμμάχους», ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται λέει ο Λαός.
Ο πνιγμένος χρειάζεται ένα σωστικό μέσο, και το σωσίβιο, και τα σωστικά μέσα, λέγονται Ρωσία!!!
Το κλείσιμο του Αιγαίου διά του διαμελισμού της Ελλάδος, υπό του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ενέχει θανάσιμο εναγκαλισμό και στραγγαλισμό της Ρωσίας υπό των Σιωνιστικών Νατοϊκών δυνάμεων. Αυτό η Ρωσία το γνωρίζει!!!
Αυτό είναι κίνδυνος θάνατος, και ζωτικό θέμα ασφαλείας για τη Ρωσία.

Πρόταση

Ούτως ή άλλως χαμένοι είμαστε, του κλώτσου και του μπάτσου είμαστε για το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ. Μας έχουν για πέταμα, μας έχουν για κλωτσοσκούφι. Συμμετέχουμε μέσα σε μια συμμαχία-λυκοφωλιά που πατρονάρει τους εχθρούς μας. Εδώ θα ακούσετε προτάσεις και λόγια ρεαλιστικά, πατριωτικά, και όχι λειτουργικές θεωρίες για το εχθρικό Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, και τη Σιωνιστική Ε.Ε. του Μπαρόζο & Γιούνκερ.
Το ΝΑΤΟ πάντα οδηγεί τους Τούρκους εναντίον της Ελλάδος όπως στη Κύπρο, στα Ίμια, στο Αιγαίο, στα Νησιά, στη Θράκη.
Πρέπει να εκδικηθούμε. Τέλος πια η σκλαβιά του ΝΑΤΟ, και Η.Π.Α.


Τα μέτρα που απαιτούνται είναι:

1.- Ο Ελληνικός Λαός να εκλέξει Εθνική Πατριωτική Κυβέρνηση, αποτελούμενη από πατριώτες πολιτικούς, και ΟΧΙ από συμβιβασμένους με το διεθνές Σιωνιστικό κατεστημένο, των ΗΠΑ , Ε.Ε. & ΝΑΤΟ!!!.

2.- Αυστηρός έλεγχος των εκλογικών αποτελεσμάτων, και εποπτεία επί των ηλεκτρονικών υπολογιστών, για να αποκλείσουμε τη νοθεία, οποθενδήποτε προερχομένη, ώστε να εξασφαλίσουμε τη λαϊκή κυριαρχία, και όχι τη κυριαρχία της ελίτ της παγκόσμιας κυβέρνησης.
Επιθυμία των Σιωνιστικών παγκόσμιων δυνάμεων είναι στην Ελλάδα να εκλέγονται φίλιες πολιτικές δυνάμεις προς τη Σιωνιστική Ν.Τ.Π.

3.- Η Εθνική πατριωτική κυβέρνηση να προβεί σε άμεσες μυστικές διπλωματικές διαπραγματεύσεις ανωτάτου επιπέδου, με τη Ρωσική κυβέρνηση, για την ασφάλεια και εθνική κυριαρχία της Ελλάδος.
Τη Ρωσία δεν την συμφέρει να καταληφθεί το Αιγαίο από τις Σιωνιστικές Νατοϊκές δυνάμεις, διότι αυτό συνεπάγεται στραγγαλισμό της Ρωσικής Γεωπολιτικής, Γεωστρατηγικής, και Γεωενέργειας.

4.- Σε περίπτωση επιτυχίας των συνομιλιών, άμεση αλλαγή εξωτερικής πολιτικής, και

5.- Παραχώρηση βάσεων στις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις στο Αιγαίο, και τώρα ας τρέχουν οι Τούρκοι και οι εχθροί Νατοϊκοί.

6.- Όλα αυτά υπό τον όρον ότι η Ρωσία θα εγγυηθεί την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδος, και την ασφαλή οριοθέτηση των Ελληνικών Α.Ο.Ζ. σε Αιγαίο, Ιόνιο, Κρητικό, και Δωδεκανησιακό Πέλαγος, μέχρι τη Κυπριακή Α.Ο.Ζ. προς εξασφάλιση των ενεργειακών Ελληνικών κοιτασμάτων, από τους Τούρκους και άλλους Σιωνιστές άρπαγες.

7.- Άμεση διαγραφή του παράνομου χρέους, (Σεισάχθεια), το οποίον με τεχνικά «κόλπα» μας φόρτωσαν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές, για την αρπαγή του Ελληνικού πλούτου, και υποδούλωση του Ελληνικού Λαού.

8.-Άμεση απέλαση όλων των παράνομων Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, στις πατρίδες τους, διότι αποτελούν ξένα σώματα προς τον Ελληνικό πολιτισμό, και εχθρική απειλή για την Ελλάδα.

9.- Άμεση εκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων προς οικονομική ανακούφιση των Ελλήνων.

10.- Τώρα αν τολμούν οι Σιωνιστικές δυνάμεις ας έλθουν, θα αντιμετωπίσουν μέτωπο συμμαχιών Ελληνικών & Ρωσικών δυνάμεων.

11.- Εάν ο Ερντογάν τολμήσει πόλεμο στο Αιγαίο, ή στη Κύπρο, τότε θα έχει πόλεμο με τη Ρωσία. Η Ρωσία δεν εγκλωβίζεται στο Αιγαίο από τις Σιωνιστικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ. Αυτό θα ήταν αυτοκτονία για τη Ρωσία. Οι δύο χώρες Ελλάς και Ρωσία διατρέχουμε θανάσιμο κίνδυνο από το ΝΑΤΟ και τις άλλες Σιωνιστικές δυνάμεις!!!


Επίλογος


Αυτές οι προτάσεις δυνατόν να εκλειφθούν ως αφελείς, αλλά μη ξεχνάτε, ούτως ή άλλως, με το Σιωνιστικό εχθρικό ΝΑΤΟ, χαμένοι από χέρι είμαστε.
Ο πνιγμένος χρειάζεται σωστικά μέσα.-
Ένας Λαός που παραμένει σε εγκληματικές οργανώσεις, είναι χαμένος από χέρι.
Αν αγωνιστείς μπορεί και να κερδίσεις. Αν δεν αγωνιστείς είσαι ήδη χαμένος. Ο Τολμών Νικά!!!

Έλλην είναι αυτός που έχει το όμαιμον, το ομόγλωσσον, το ομόθρησκον, το ομότροπον, με τους προγόνους μας, και ΟΧΙ Πανσπερμία Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, επειδή έτσι το θέλει η Σιωνιστική παγκόσμια Δικτατορία, και το ΝΑΤΟ

Αντώνης Ι Γρυπαίος
Διεθνολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου