Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Τα δουλικά παραδίδουν τον ορυκτο πλούτο στον Ρότσιλντ!
«Φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης» λέει η παροιμία και έτσι φωνάζουν «μαζί τα φάγαμε» οι διεφθαρμένοι πολιτικοί στο λαό που δεινοπαθεί !


Η εταιρεία S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε. μέλος του Ομίλου S&B αφού απέκτησε εθνικό ορυκτό πλούτο για ένα κομμάτι ψωμί, όχι γιατί είχε τις καλές διασυνδέσεις ως μέλος της εταιρείας της «εξαδέλφης» Παπακωνσταντίνου, της γνωστή που διέγραψαν από την λίστα Λαγκαρντ, αλλά γιατί έκανε την καλύτερη προσφορά (εδώ γελάνε)

Οπως σε κάθε ξεπουλημενη ιδιωτικοποίηση, έβγαλαν την εταιρία στο Λουξεμβούργο για να τα φάνε μόνοι τους τον πλούτο που ανήκει δικαιωματικά στο Εθνος των Ελληνων

Αυτά το καλά παιδιά κατά τα πρότυπα της Hellas Gord που αγόρασε τις Σκουρίες 10εκ και τις πούλησε 180εκ, έκανε σεφτέ δίνοντας για 793εκ την S&B στον ελεγχο του γαλλικού μεταλλευτικού κολοσσού IMERYS.

Χθες, η IMERYS ανακοίνωσε ότι αποκτά τον έλεγχο των κύριων δραστηριοτήτων του ελληνικού βιομηχανικού ομίλου, μέτοχοι του οποίου είναι η οικογένεια Κυριακόπουλου (61%) και το επενδυτικό fund Rhone Capital (39%).

Ποια είναι η IMERYS κύριοι διεφθαρμένοι πατριδέμπορες Πολιτικάντηδες ;;

Imerys was founded by the Rothschild family !
H Imery είναι της οικογένειας Rothschild πατριωτές των Βρυξελλών !

Ειδικά Δικαστήρια έρχονται.HellasForce


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου