Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Σε γκέτο λαθρομεταναστών μετατράπηκε η ΟμόνοιαΗ λαθρεποίκηση της πατρίδας μας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και βιώνουμε μόνο την αρχή ενός σχεδίου που υλοποιείται καθημερινά: Τον πλήρη αφελληνισμό της κοινωνίας μας που αποτελεί μέγιστο σκοπό των εβραιοσιωνιστών και των δουλικών τους προκειμένου η ένταξη στην πολυπολιτισμικότητα της Νέας Τάξης Πραγμάτων να μην βρει αντιστάσεις.

Οι ΜΚΟ του Σόρος αποδίδουν καρπούς και οι πράκτορες του - τα ανθελληνικά καρκινώματα των δήθεν αντιρατσιστών - έχουν πέσει εδώ και καιρό με τα μούτρα στη "δουλειά"..

Ορδές λαθρεποίκων έχουν κατακλύσει κάθε γωνιά της Ελλάδας και σύντομα πρόκειται να ελληνοποιηθούν https://shar.es/1pe02v ενώ την ίδια ώρα οι Έλληνες όλο και λιγοστεύουν.

Με απλά μαθηματικά σύντομα θα είμαστε μειονότητα στην ίδια μας την χώρα, για την οποία χύθηκαν ποτάμια αίματος στο διάβα των αιώνων από όλους εκείνους που θεωρούμε ΗΡΩΕΣ και θυσιάστηκαν για μας και την ελευθερία μας. Ελπίζω να είμαστε άξιοι απόγονοί τους και να πράξουμε ότι κι εκείνοι όταν χρειαστεί...

Ζούμε στην εποχή των τεράτων, όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούμε τόσο πιο γρήγορα θα αντιδράσουμε.. https://youtu.be/Cf4Hq0Na3_A

ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ


Πηγή Ancient King

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου