Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Το Ισλαμικό (Σιωνιστικό) Χαλιφάτο
Οδοιπορικό του Vice News στην υπό κατοχή Συρία όπου ορδές δίποδων ισλαμοφασιστών μισθοφόρων σφάζουν, βιάζουν, λεηλατούν και καταστρέφουν οτιδήποτε βρεθεί στο πέρασμά τους, με την συγκατάθεση φυσικά των αφεντικών τους εβραιοσιωνιστών που τους δημιούργησαν και τους χρηματοδοτούν ως ανεπίσημο στρατό τους, με απώτερο σκοπό την πλήρη υποταγή της Συρίας (και μετέπειτα των υπολοίπων χωρών που τους έχουν απομείνει). Η Συρία αντιστέκεται με νύχια και με δόντια και μάχεται μόνη και αβοήθητη.

Θα μπορούσα να προσθέσω στο βίντεο απίστευτες εικόνες και βίντεος από την πραγματικότητα που ζουν οι Σύριοι καθημερινά.. Κομμένα κεφάλια "απίστων" πεταγμένα στους δρόμους και πάσης φύσεως τερατουργήματα.. Αν το έκανα θα κατέβαζαν το βίντεο σε 5', τώρα ίσως το αφήσουν περισσότερο..

Τα δουλικά των σιωνιστών -οι διορισμένες μαριονέτες που κυβερνούν τις περισσότερες χώρες του πλανήτη- τηρούν σιγήν ιχθύος, όπως και οι οργανισμοί τους (ΟΗΕ, ΕΕ, ΝΑΤΟ) ενώ τελούνται μαζικές σφαγές χιλιάδων "απίστων" και ολόκληρα κράτη ισοπεδώνονται...Από την άλλη, τα διαπλεκόμενα χαφιεδοκάναλα κάνουν πλύση εγκεφάλου νυχθημερόν με δακρύβρεχτα σήριαλς, φαντασμαγορικά shows και ταΐζουν κάθε λογής κουτόχορτο τις μάζες αλλά δεν αφιερώνουν ούτε 1' για το δράμα εκατομμυριών ανθρώπων και για τον λόγο που συμβαίνουν όλα αυτά.. Δεν θέλουν να ξυπνήσεις.. Γι'αυτό υπάρχουν άλλωστε..

Τα εβραιοσιωνιστικά καρκινώματα που ελέγχουν το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα (Ρότσιλντς) και τα δουλικά τους, όπως φαίνεται αποφάσισαν πως είναι καιρός να περάσουν στον έλεγχό τους και όσες κεντρικές τράπεζες τους έχουν ξεφύγει.. και όπως αυτό συνεπάγεται και η κυριότητα των χωρών αυτών.. 


Μετά από αυτό η Νέα Τάξη Πραγμάτων που επιθυμούν τα εβραιοσιωνιστικά σκουπίδια θα είναι πλέον γεγονός.. Αυτός είναι και ο υπέρτατος στόχος τους, γι'αυτό και μόνο γίνονται όσα γίνονται.

Κατά τ'άλλα οι "τζιχαντιστές" έχουν πάρει λένε εντολή απ'το κοράνι να μην πολεμήσουν τους εβραιοσιωνιστές (παρόλο που οι ίδιοι αποκαλούν τις μη εβραίες πόρνες και τους μη εβραίους ζώα και όχι ανθρώπους..)

Την ίδια ώρα η πατρίδα μας έχει γίνει δεύτερη Καμπούλ και η εθνική αλλοίωση των Ελλήνων συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς.. Χθες πέρασε και το νομοσχέδιο για την ανέγερση τζαμιού απ'την βουλή.. Αλήθεια.. μας ρώτησε κάποιος από τους "δημοκράτες" που μας κυβερνούν αν συμφωνούμε οι Έλληνες ή όχι; Μας έχουν ρωτήσει τα τελευταία 41 χρόνια μέσω δημοψηφίσματος αν συμφωνούμε με όσα αποφασίζονται για εμάς ή όχι..; Αν το πολίτευμα της χώρας είναι όντως δημοκρατία γιατί δεν ρωτάνε την άποψή σου για όλα εκείνα που αποφασίζουν για σένα..; Είναι καιρός να αναρωτηθείς...

Ζούμε σε μια παγκόσμια δικτατορία. Άνοιξτε τα μάτια σας και κοιτάξτε γύρω σας τί συμβαίνει.. Ψάξτε την αλήθεια και θα την βρείτε..


ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΒΑΠΤΙΣΤΗΜΕΝ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ, ΒΑΠΤΙΖΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣΠηγή Ancient King

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου