Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Οι ισλαμοπίθηκοι γέμισαν αποκεφαλισμένα πτώματα την αρχαία Παλμύρα και πουλούν τις παρθένες στο παζάρι
ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΑΛΜΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΖΑΜΙ...


Το Ισλαμικό Κράτος ελέγχει σχεδόν το σύνολο των πετρελαιοπηγών και κοιτασμάτων φυσικού αερίου της Συρίας - Στο έλεος των μαχητών το «μαργαριτάρι της ερήμου» - Διαλέγουν τις ωραιότερες παρθένες στη Ράκκα και τις πουλούν στο παζάρι!

Οι πρώτες εικόνες από την αρχαία Παλμύρα, η οποία βρίσκεται πλέον υπό τον πλήρη έλεγχο των τζιχαντιστών έχουν φτάσει και προκαλούν σοκ. Ήδη οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους έχουν προβεί σε φρικαλεότητες, καθώς ακέφαλα πτώματα σφαγιασθέτων κατοίκων της πόλης κείτονται στους δρόμους. Πάνω από την εντυπωσιακή αρχαία Παλμύρα υψώνονται μαύροι καπνοί από τις καταστροφές που ήδη συντελούνται στην πόλη.


Στα πρακτορεία καταφτάνουν φωτογραφίες από αποκεφαλισμούς στο κέντρο της πόλης..


Η εξτρεμιστική σουνιτική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος κατέλαβε σήμερα ολόκληρη την αρχαία πόλη της Παλμύρας στη συριακή έρημο και πλέον οι τζιχαντιστές ελέγχουν το ήμισυ του συριακού εδάφους, όπως ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Οι τζιχαντιστές, οι οποίοι ήδη ελέγχουν μεγάλες εκτάσεις στη βόρεια και ανατολική Συρία, προέλασαν χθες βράδυ προς τα δυτικά στη πόλη της Παλμύρας στην κεντρική Συρία, καταλαμβάνοντας για πρώτη φορά ένα μεγάλο αστικό κέντρο, έπειτα από μάχες με τις συριακές φιλοκυβερνητικές δυνάμεις.


Οι περιοχές που είχε καταλάβει μέχρι σήμερα είναι ως επί το πλείστον αραιοκατοικημένες. Οι κυριότερες πόλεις της Συρίας, συμπεριλαμβανομένης της πρωτεύουσας Δαμασκού, βρίσκονται στη δυτική πλευρά της χώρας κατά μήκος των συνόρων με τον Λίβανο και την ακτογραμμή και αποτελούν προτεραιότητα για το συριακό στρατό.

«Οι μαχητές του ΙΚ έχουν αναπτυχθεί σε όλες τις πλευρές του Τάντμορ (αραβική ονομασία της Παλμύρας), συμπεριλαμβανομένης της περιοχής κοντά στον αρχαιολογικό χώρο», που βρίσκεται στη νοτιο-δυτική πλευρά της πόλης, δήλωσε ο διευθυντής του Παρατηρητηρίου Ράμι Αμπντελ Ραχμάν.

Το Παρατηρητήριο και ακτιβιστές δήλωσαν ότι οι κυβερνητικές δυνάμεις αποχώρησαν από όλες τις θέσεις τους εντός και περιμετρικά της Παλμύρας, κυρίως από το κτίριο των μυστικών πληροφοριών του στρατού για όλη την Μπαντίγια (συριακή έρημο), το στρατιωτικό αεροδρόμιο και τη φυλακή, εγκαταστάσεις στις οποίες οι τζιχαντιστές του ΙΚ εισήλθαν τη νύχτα.

Ο έλεγχος από το ΙΚ της πόλης αυτής, ηλικίας 2.000 και πλέον ετών, προκαλεί φόβους για την τύχη των διάσημων ερειπίων της, που ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων για τις ρωμαϊκές κιονοστοιχίες και τα ταφικά μνημεία, με την πόλη να μαρτυρά το μεγαλείο μιας από τις πλουσιότερες αρχαίες πόλεις της Μέσης Ανατολής. Η Παλμύρα θεωρείται από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς τόπους στον κόσμο και περιλαμβάνεται από το 1980 στον κατάλογο των μνημείων της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.

Ο αρχαιολογικός χώρος βρίσκεται κοντά στις εγκαταστάσεις όπου στεγάζεται το παράρτημα των υπηρεσιών Πληροφοριών του στρατού, το οποίο κατέλαβαν οι τζιχαντιστές.

Από την έναρξη της επιχείρησης του ΙΚ στις 13 Μαΐου, η μάχη στην Παλμύρα και τα περίχωρά της έχει προκαλέσει τον θάνατο τουλάχιστον 462 ανθρώπων σύμφωνα με απολογισμό του Παρατηρητηρίου --71 αμάχων-- από τους οποίους πολλοί εκτελέστηκαν από το ΙΚ -- 241 μελών των κυβερνητικών δυνάμεων και 150 τζιχαντιστών.

Με την κατάληψη της Παλμύρας, στο μέσο της μεγάλης συριακής ερήμου που συνορεύει με το Ιράκ, το ΙΚ ελέγχει "στο εξής περισσότερα από 95.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα στη Συρία, δηλαδή το 50% του εδάφους της χώρας", σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση που εδρεύει στη Βρετανία και βασίζεται σε μεγάλο δίκτυο πηγών.

Επίσης, το ΙΚ ελέγχει πλέον σχεδόν το σύνολο των πετρελαιοπηγών και κοιτασμάτων φυσικού αερίου της Συρίας, μετά την κατάληψη δύο πεδίων άντλησης φυσικού αερίου τις τελευταίες ημέρες κοντά στην Παλμύρα. Η κυβέρνηση δεν ελέγχει παρά τις πετρελαιοπηγές στο Σάερ στην επαρχία Χομς, ενώ οι κουρδικές δυνάμεις κατέχουν τις πετρελαιοπηγές στο Ραμιλάν της βορειοανατολικής επαρχίας Χασάκα.

Βρίσκουν τις ωραιότερες παρθένες στη Ράκκα και τις πουλούν στο παζάρι!

Από τα Ηνωμένα Έθνη, η Ζαϊναϊμόμπ Μπακούρα, ειδική αντιπρόεδρος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την σεξουαλική βία κατά των συγκρούσεων, δήλωσε ότι οι τζιχαντιστές διαπράττουν φριχτά εγκλήματα σε βάρος των γυναικών ιδιαίτερα εναντίον της κοινότητας Γεζίντι.

Η ομάδα των τζιχαντιστών που αναλαμβάνει την «αξιολόγηση» των γυναικών, είναι οι Takfiris. Όταν κάνουν επιδρομές στα χωριά, οι τζιχαντιστές γδύνουν τα κορίτσια, τους κάνουν τεστ παρθενίας και εν συνεχεία αξιολογούν τα φυσικά τους προσόντα, όπως τα δόντια τους. Εκεί επιλέγονται οι ωραιότερες, οι οποίες στέλνονται σε δημοπρασίες σκλάβων στην πόλη της Συρίας, Ράκκα. Οι δημοπρασίες σκλάβων, όπου τα κορίτσια πωλούνται γυμνά, γίνονται σε όλες τις μεγάλες πόλεις της αραβικής χερσονήσου. Κάθε αγοραστής παίρνει τρία ή τέσσερα κορίτσια και όταν τα ευχαριστηθεί, τα πουλά στους άλλους. Πολλοί από τους ιδιοκτήτες κοριτσιών, μάλιστα, γράφουν στα χέρια των κοριτσιών το όνομά τους για να δείξουν ότι είναι ιδιοκτησία τους.


Πηγή

Το Ισλαμικό (Σιωνιστικό) ΧαλιφάτοΔεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου