Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση προχωρά ακάθεκτη - Τέλος τα μετρητά στη Δανία και σε λίγο σε ολόκληρη την Ευρώπη
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων (Παγκόσμια Διακυβέρνηση) προχωρά με ακάθεκτους ρυθμούς και βιώνουμε μόνο την αρχή ενός φασιστικού παγκόσμιου πολιτεύματος που όμοιό του δεν έχει ξαναζήσει η ανθρωπότητα.. Την ίδια ώρα οι μάζες κατεβάζουν αμάσητο το κουτόχορτο που ταϊζουν νυχθημερόν τα διαπλεκόμενα χαφιεδοκάναλα της πλύσης εγκεφάλου με δακρύβρεχτα σήριαλς, φαντασμαγορικά shows και πάσης φύσεως τηλεοπτικά σκουπίδια που μόνο στόχο έχουν την πλήρη αποβλάκωση, έτσι ώστε η ένταξη στην Νέα Εποχή των εβραιοσιωνιστών να μην συναντήσει αντιστάσεις..


Του Gustave Rey

Η Δανία γίνεται η πρώτη χώρα στην ΕΕ που απαγορεύει τις συναλλαγές με μετρητά.
Θα επιτρέπονται οι συναλλαγές μόνο με κάρτες!

Το μέτρο ψηφίστηκε απο το κοινοβούλιο της χώρας και αναμένεται να ισχύσει απο την πρώτη Ιανουαρίου του 2016.

Απο αυτή την ημερομηνία οι καταστηματάρχες θα μπορούν να αρνούνται σε πελάτες τους να πληρώνουν με μετρητά. Κυρίως βενζινάδικα, εστιατόρια, οδοντίατροι και εμπορικά καταστήματα που μέχρι τώρα δέχονταν μετρητά.

Η δικαιολογία για την επιβολή αυτού του μέτρου ήταν ότι οι έμποροι ξόδευαν μια περιουσία σε συστήματα ασφαλείας και επιτήρησης των καταστημάτων τους, όπως και ελέγχου των μετρητών ενώ έχαναν χρόνο με το να δίνουν ρέστα!

Απο την Δανία γίνεται η αρχή. Η τάση παγκοσμίως είναι η σταδιακή κατάργηση των μετρητών.

Κι άλλες χώρες όπως είναι η Γαλλία επέτρεψαν την χρήση κάρτας για συναλλαγές απο το πρώτο ευρώ, ενώ απο την 1η Σεπτεμβρίου, για την (δήθεν) καταπολέμηση της διαφθοράς το γαλλικό υπουργείο οικονομικών απαγορεύει τις συναλλαγές με μετρητά άνω των 1000 ευρώ.

Απαραίτητες θα είναι οι κάρτες στις συναλλαγές και στην Ελλάδα σε λίγο για την (δήθεν) καταπολέμηση της διαφθοράς. Επιθυμία των δανειστών (εβραιοσιωνιστών) είναι το ανώτατο όριο συναλλαγών με μετρητά να καθοριστεί στα 70 ευρώ...

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου