Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Τα δίποδα της ISIS διεισδύουν στην Ευρώπη «μεταμφιεσμένοι» ως πρόσφυγες

Ως «πρόσφυγες» διεισδύουν στην Ευρώπη και στην Ελλάδα μαχητές της ισλαμικής (σιωνιστικής) οργάνωσης ISIS σύμφωνα με τον σύμβουλο της κυβέρνησης της Λιβύης Αμπντούλ Μπασίτ Χαρούν που προχώρησε σε σχετικές δηλώσεις στο BBC.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι ισλαμιστές συνεργάζονται με τους διακινητές για να διεισδύσουν παράνομα στην περιοχή μαζί με τους εκατοντάδες λαθρομετανάστες οι οποίοι κατά χιλιάδες αποβιβάζονται στα ιταλικά και ελληνικά παράλια. Στην Ιταλία ήδη οι λαθρομετανάστες "μετρούν" 5.000.000 ανθρώπους!

Κράτη, όπως το Κατάρ κατά κύριο λόγο, και η Σαουδική Αραβία κατά δεύτερο, χρηματοδοτούν τις ροές των ισλαμιστών προς την Ευρώπη και εκεί τους υποστηρίζουν με διάφορες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις...

Ο σύμβουλος της Κυβέρνησης της Λιβύης Αμπντούλ Μπασίτ Χαρούν είπε στο BBC ότι οι πληροφορίες του προέρχονται από συζητήσεις που είχε με επιχειρηματίες που ασχολούνται με την μετακίνηση των λαθρομεταναστών από τη Βόρεια Αφρική, και οι οποίοι ελέγχονται από την τρομοκρατική οργάνωση, η οποία λαμβάνει μεγάλα κεφάλαια από το Κατάρ.

Μάλιστα, ο Λίβυος αξιωματούχος αποκάλυψε ότι η ISIS επιτρέπει τη δράση των διακινητών με αντάλλαγμα το 50% των κερδών τους.

Περίπου 60.000 άνθρωποι έχουν επιχειρήσει να περάσουν τη Μεσόγειο από την αρχή του χρόνου ενώ μόνο στην Ελλάδα το πρώτο τετράμηνο του 2015 έχουν εισβάλλει 36.000 λαθρομετανάστες (14.000 το αντίστοιχο τετράμηνο του 2014) εκ των οποίων ουδείς γνωρίζει ποιοι βρίσκονται κάτω από την ιδεολογική ή άλλη επιρροή της οργάνωσης και ποιοι όχι, και φυσικά ουδέποτε πρόκειται να μάθουμε.

Μετά από την ανατροπή του Συνταγματάρχη Καντάφι το 2011, το χάος που επικρατεί στη Λιβύη έχει επιτρέψει την ανεξέλεγκτη δράση των διακινητών και έχει οδηγήσει στην αύξηση της επιρροής της ISIS.


Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου