Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

Κασιδιάρης: Η Ελλάδα δεν θα γίνει γκέτο λαθρομεταναστών!
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ξεφτιλίζει τους κυνοβουλευτικούς "εργατοπατέρες"και "εθνοσωτήρες" που ξεπούλησαν την πατρίδα μας και μετέτρεψαν τα ένδοξα χώματα του τόπου μας, ποτισμένα με αίμα στο διάβα των αιώνων, σε αποθήκη λαθρεποίκων ενώ ταυτόχρονα εξαθλίωσαν τους Έλληνες με το ποσοστό της φτώχειας να υπερβαίνει το 50%, ενώ χιλιάδες συμπολίτες μας έχουν ήδη αυτοκτονήσει από την ανέχεια και την εξαθλίωση.


Και ενώ η λαθρεποίκηση της πατρίδας μας συνεχίσεται καθημερινά και με εντατικούς ρυθμούς, οι Έλληνες όλο και μειώνονται. Σύντομα, και με μαθηματική ακρίβεια, θα είμαστε μειονότητα στην ίδια μας την χώρα..


Άπειρα μπράβο από μέρους μου στον Ηλία Κασιδιάρη για όσα είπε, είναι καιρός όλοι οι Έλληνες να ξυπνήσουν οριστικά και να αφήσουν οποιαδήποτε κομματική ταυτότητα. ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.


ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙ 40+ ΧΡΟΝΙΑ.. ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ..


ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. ΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΟΥΛΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου