Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝΠρός όλους τους Αξιωματικούς όλων των όπλων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων

Κύριοι Αξιωματικοί,

Η Πατρίδα μας κατελήφθη από εισβολείς Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, και υμείς καθεύδετε.

Μην περιμένετε τίποτα από τους εφιάλτες πολιτικούς. Οι πολιτικοί δρούν σαν τον Εφιάλτη του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες, για λογαριασμό του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Ως γνωστόν το Σύνταγμα της Ελλάδος τα τελευταία χρόνια, επί Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ.- ΣΥΡΙΖΑ έγινε κουρελόχαρτο, με τη χρεοκοπία, τους Εβραίους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, το ΔΝΤ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, τα Μνημόνια, την Τρόϊκα, τους λαθρομετανάστες, και την Εταιρεία των Η/Υ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ που βγάζει τα εκλογικά αποτελέσματα.

Πρωθυπουργό έχουμε τη Εβραιο-Ρουμάνα ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ, τον Εβραιο-Ιταλό ΚΟΣΤΕΛΟ, τον Εβραίο-Ολλανδό ΤΟΜΣΕΝ, υπό την εποπτεία της Εβραιο-Γαλλίδας ΛΑ-ΓΚΑΡΝΤ !!! Το καταδέχεστε αυτό;;;

Σας υπενθυμίζω το άρθρον 120 παρ.4 «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσον, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ, εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟ ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ!!!

Οι ως άνω κυβερνήσεις παρέδωσαν εθνική κυριαρχία στο αφεντικό τους τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, στους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, με τα Μνημόνια, στους λαθρομετανάστες που κατέλαβαν με τη βοήθειά μας την Ελλάδα, και με τα ψεύτικα εκλογικά αποτελέσματα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! Επομένως η όποια κίνησης εκ μέρους σας είναι ΝΟΜΙΜΟΣ, σύμφωνα με το Σύνταγμα των Ελλήνων. (Άρθρον 120-4)

Η ΧΟΥΝΤΑ & οι πραξικοπιματίες είναι οι προδότες και κλέφτες πολιτικοί, που λήστεψαν, χρεοκόπησαν, και έφεραν εδώ εκατομμύρια λαθρομετανάστες, σκλάβωσαν και πούλησαν την Ελλάδα στα ξένα αφεντικά τους, τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία.

Οι πολιτικοί παίζουν θέατρο, κάνουν ότι διαπραγματεύονται με τους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ενώ υποχωρούν σε όλα τα μέτωπα.

Η Τουρκία πήρε από την Ε.Ε. 3 δις. ευρώ, και συνεχίζει να μας στέλνει λαθρομετανάστες Τζιχαντιστές, και εμείς οι Έλληνες τρώμε όλη τη μπόρα. Πήραμε από τα τρία το μακρύτερο.
Πληρώνουμε τους Τούρκους να μας στέλνουν λαθρομετανάστες. Τόσο κορόϊδια είμαστε!!!

Με την ομπρέλα – δικαιολογία των Νατοϊκών ασκήσεων, τα Τουρκικά πολεμικά πλοία έφθασαν να περνούν τον Ισθμό της Κορίνθου, δηλαδή φωτογράφησαν το Ναύσταθμο της Σαλαμίνος και τον Ισθμό της Κορίνθου. Αν αύριο βομβαρδίσουν τον Ναύσταθμο και τον Ισθμό,και σκοτώσουν δεκάδες από εσάς, μην κλαίτε…

Με τη Νατοϊκή κάλυψη στρατοπέδευσαν ξένα στρατεύματα υπό Τούρκο διοικητή κάπου στη Βόρειο Ελλάδα. Υπό την κάλυψη του εχθρικού ΝΑΤΟ, οι εχθροί Τούρκοι κατασκοπεύουν όλες τις στρατιωτικές βάσεις της Ελλάδος. Βρήκαν αφελείς και επιπόλαιους Έλληνες, και οργώνουν την Ελλάδα. Οι Στρατηγοί-Ναύαρχοι-Πτέραρχοι που πιστεύουν στο εχθρικό ΝΑΤΟ είναι επιεικώς αφελείς και επιπόλαιοι. Έγιναν Αρχηγοί με την εύνοια & έγκρισην του ΝΑΤΟ… Βλέπε περίπτωση Κωσταράκου που έγινε Αρχι-Στράτηγος του εχθρικού ΝΑΤΟ!!! Οι Αρχηγοί επέτρεψαν στους Μασονο-Σιωνιστές πολιτικούς να αποδυναμώσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Οι Ευρωπαϊκές χώρες έκλεισαν τα σύνορα, εμείς υποδεχόμαστε τους εισβολείς κατακτητές, «εν χορδαίς και οργάνοις». Τόσο Μ@@@@@ς είμαστε!!!

Οι εφιάλτες Πολιτικοί παρέδωσαν ήδη το μισό Αιγαίο με τα νησιά στους Τούρκους και στους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, αντιστάσεως μη ούσης.

Η ΕΛΛΑΣ ονομάσθηκε YUNANISTAN!!!

Το ΝΑΤΟ δεν είναι πια αυτό που ξέρατε το 1953. Σήμερα το NATO έγινε ο Στρατός της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ και της μαφίας αυτού.

Τελικά η υποτέλεια, και προδοσία του πολιτικού κόσμου, πέρασε και στα ανώτατα κλιμάκια των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων!!!

Οι εφιάλτες πολιτικοί διέφθειραν το Στράτευμα, διότι σας φοβούνται. Έχετε μεγάλη δύναμη. Χρησιμοποιήστε την για την πατρίδα!!!

Οι Ευρωπαίοι Συνοριοφυλακή & Ακτοφυλακή θα φυλάττουν τα σύνορά μας. Τους έχετε εμπιστοσύνη;;;

Σας ερωτώ, οι Τούρκοι θα επέτρεπαν ποτέ στα Ελληνικά πολεμικά πλοία, να διαπλεύσουν τον Τούρκικο Ναύσταθμο;; έστω και υπό την ομπρέλλα του ΝΑΤΟ;;;;;

Οι Τούρκοι θα επέτρεπαν ποτέ να εγκατασταθεί ξένος Νατοϊκός στρατός στα εδάφη τους;;;;; με Έλληνα διοικητή;;;;

Απευθυνόμενος προς ανωτέρους Αξιωματικούς, από Ταγματάρχη μέχρι Συνταγματάρχη-Ταξίαρχο τους λέω,

Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ με τους 300 πολέμησαν τους εισβολείς στις Θερμοπύλες.
Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ πολέμησε τους εισβολείς στο Μαραθώνα.
Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ πολέμησε τους εισβολείς στη Ναυμαχία της Σαλαμίνος.
Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ και άλλοι ήρωες πατριώτες, έδιωξαν τους Τούρκους με πολλές θυσίες……
Έτσι ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ από τους βαρβάρους.

Εμείς σήμερα βοηθάμε και διασώζουμε τους βαρβάρους να καταλάβουν τη πατρίδα μας, πειθόμενοι στα λόγια προδοτών-εφιαλτών εθνομηδενιστών πολιτικών.

Έτσι διέταξε ο ΣΟΡΟΣ, έτσι αφελώς πράττουμε!!!

Οι Αμερικανοί πυροβολούν τους λαθρό-μετανάστες στα σύνορα με το Μεξικό!!!

Οι Τζιχαντιστές κρύβονται πίσω από μωρά και μικρά παιδιά.

Ήδη τα Ολυμπιακά κτίσματα έγιναν στρατόπεδα Τζιχαντιστών. (Τα πλήρωσε ο Έλληνας με χρεοκοπία)…….

Αυτούς που βοηθάμε και φιλοξενούμε σήμερα στη πατρίδα μας, αύριο θα σφάξουν τα παιδιά μας, και τα εγγονάκια μας.

Η θεωρία OZAL σε πλήρη εξέλιξη!!!

Οι Εθνομηδενιστές πολιτικοί μπλέκουν τον ανθρωπισμό, τη φιλανθρωπία, και τη φιλοξενία, με τα Εθνικά μας θέματα, την Εθνική μας ασφάλεια, την Εθνική μας Κυριαρχία, και την κατάκτηση της χώρας από τους εισβολείς Τζιχαντιστές.

Οι Εθνομηδενιστές πολιτικοί ονόμασαν τους Τζιχαντιστές εισβολείς «πρόσφυγες», για να καλύψουν την εισβολή και κατάκτηση της Πατρίδος μας αμαχητί!!!

Έτσι τους διέταξε ο ΣΟΡΟΣ.

Κινηθείτε, η Πατρίδα χάνεται.

Μην περιμένετε τίποτα από τους Αρχηγούς.

Αυτοί είναι πιστοί στο εχθρικό Μασωνο-Σιωνιστικό ΝΑΤΟ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ της Ν.Τ.Π.

Οι Αρχηγοί των Ε.Δ. κάνουν ότι διαταχθούν από τους εφιάλτες πολιτικούς, και από το εχθρικό ΝΑΤΟ, εις βάρος της πατρίδος. Κατεπάτησαν τον όρκο τους στη πατρίδα, για την καρέκλα!!! Τον όρκο στη πατρίδα τον δίνουν για το τυπικό της τελετής, όπως και οι εφιάλτες πολιτικοί!!!

Κινηθείτε η Πατρίδα κατελήφθη από το Χαλιφάτο των Τζιχαντιστών.

Ή τώρα, ή ποτέ.

Γράψτε το εχθρικό ΝΑΤΟ στα παλιά υποδήματά σας. Υπάρχουν και αλλού Σύμμαχοι… Φτάνει να τους προσεγγίσουμε!!! Μόνο μαζί τους θα σώσουμε το Αιγαίο!!! Το ΝΑΤΟ θα βοηθήσει τους Τούρκους.

Λαός & Στρατός ενωμένος, να ανατρέψουμε τους προδότες πολιτικούς που ψηφίζουν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, ότι θέλουν οι Εβραίοι δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Τούς Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες φέρνει εδώ η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία με σκοπό την ανάμειξη του πληθυσμού των Ελλήνων, ώστε να ανήκουμε όλοι στη Σημιτική φυλή, σύμφωνα με το σχέδιο COUDENHOVE!!!

Να διώξουμε από τη πατρίδα μας τους εισβολείς βαρβάρους. Οι Τζιχαντιστές θα καταστρέψουν ότι απέμεινε από τον Αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό.

Θα δυναμιτίσουν την Ακρόπολη, την Αμφίπολη, την Ολυμπία, τις Μυκήνες, τους Δελφούς, και άλλους αρχαιολογικούς χώρους,΄όπως έπραξαν στην Παλμύρα, & στη Βαβυλώνα της Μεσοποταμίας, διότι έτσι θέλουν οι Κοσμοκράτορες, του διεθνούς Σιωνισμού.

Θέλω πίσω τη πατρίδα μου, την Ελλάδα μου, ρε προδότες πολιτικοί!!!

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ.


ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αρθρογράφος ΜΜΕ
Έλληνας Πατριώτης


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου