Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ (βίντεο)
Είναι καιρός όλοι οι Έλληνες να ενωθούμε σε μια γροθιά και να απελευθερώσουμε την υπόδουλη πατρίδα μας από τους πάσης φύσεως «εθνοπατέρες» που εξαθλιώνουν τις ζωές μας και ξεπουλάνε την ένδοξη γη των προγόνων μας, ποτισμένη με ποτάμια αίματος στο διάβα των αιώνων για να είμαστε εμείς ελεύθεροι. Μια χούφτα πολιτικάντηδες αποφασίζουν και διατάζουν για μας χωρίς εμάς, εδώ και δεκαετίες.. Το τι έχουν καταφέρει και ποιους πραγματικά εκπροσωπούν ο καθένας μπορεί να το διαπιστώσει.. Τους Έλληνες πάντως αποκλείεται.-

Και ενώ σκάβουν τους λάκους μας, μας διαιρούν σε κόμματα και αντί να ενωθούμε και διώξουμε τα καρκινώματα που μας εξαθλιώνουν καθημερινά, ο ένας Έλληνας βάλλει κατά του άλλου.. Αυτός είναι και ο σκοπός τους.. Διαίρει και βασίλευε..

Όλα τα κόμματα της Βουλής των "Ελλήνων" μαζί αντιπροσωπεύουν μόνο το 47,34% του λαού, η κυβέρνηση με το 17% αποφασίζει για το 100% των Ελλήνων..!! Ποια λαϊκή κυριαρχία και παραμύθια...  Ένα δημοψήφισμα έγινε μετά από 41 χρόνια (!) και το ΟΧΙ του λαού το μετέτρεψαν σε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ αφού απέτυχε η ακατάπαυστη προπαγάνδα μέσω των διαπλεκόμενων χαφιεδοκάναλων να παρασύρουν τους πολίτες μέσω του εκφοβισμού και να ψηφίσουν ΝΑΙ στην υποδούλωση που θα έλυνε τα χέρια στους "λαοπατέρες" και θα υποστήριζαν πως "ο λαός το επέλεξε και εμείς ακολουθούμε την εντολή του λαού"..


ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ - ΠΟΤΑΜΙ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΝΑΙ...!!! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ.. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ...

Όπως είναι γνωστό, δημοκρατία δεν είχαμε ποτέ στην αρχαία και νεότερη Ελλάδα. Στην αρχαία Αθήνα που καθιερώθηκε ο θεσμός της δημοκρατίας, γυναίκες και κίναιδοι δεν ψήφιζαν. Όλοι όσοι δόξασαν την Ελλάδα και είμαστε υπερήφανοι γι'αυτούς δεν ήταν δημοκράτες, δεν είχαν εκλεγεί. Ούτε ο Βασιλιάς Λεωνίδας ήταν δημοκράτης, ούτε ο Μέγας Αλέξανδρος, ούτε οι αυτοκράτορες της χιλιετούς Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Και μιας και τα γραικυλικά μιάσματα ταυτίζουν την δημοκρατία με την ελευθερία... όταν κυβερνούσε ο Μέγας Αλέξανδρος ή ο Λεωνίδας ή επί Βυζαντινής Αυτοκρατορίας δεν είμασταν ελεύθεροι; Τί είμασταν; Δούλοι..;
Όσον αφορά την νεότερη Ελλάδα, αν θεωρείς πως ψηφίζοντας κάθε 4 χρόνια ή τον έναν ή τον άλλον που με άπειρα προεκλογικά ψέμματα (χωρίς φυσικά να τιμωρείται) παρελαύνει από τα μισελληνικά τσατσοκάναλα, έχεις επιλογή να σε κυβερνήσει κάποιος που επιθυμείς... κοιμάσαι βαθιά..

Πότε σε ρώτησαν για κάποιον νόμο που ψήφισαν για σένα αν συμφωνείς ή διαφωνείς; ΠΟΤΕ. Πότε σε ρώτησαν για όσα αποφασίζουν για την πατρίδα σου και την ίδια σου την ζωή; ΠΟΤΕ..!

 

Και αφού εκλέγεις τον κυβερνήτη 10 εκατομμυρίων Ελλήνων γιατί δεν εκλέγεις και τον κυβερνήτη ενός αεροπλάνου, τον καπετάνιο ενός πλοίου, αλλά οι τελευταίοι πρέπει να δώσουν εξετάσεις και να αποδείξουν ότι γνωρίζουν να κουμαντάρουν το αεροπλάνο και το πλοίο; Πώς είναι δυνατόν ο κάθε τυχάρπαστος, άεργος, ξεφτιλισμένος πολιτικάντης να διαχειρίζεται τις τύχες ενός ολόκληρου λαού ενώ στην ουσία είναι ανίκανος να διαχειριστεί και το πιο μικρό πλοιάριο;;;

Δημοκρατία είναι μόνο η άμεση όπου ό λαός θα αποφασίζει μέσω δημοψηφισμάτων ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, για όλους τους νόμους και για όλα όσα αφορούν τον ίδιο και την πατρίδα του. Αυτό το κυνοβουλευτικό καρκίνωμα όχι μόνο δεν είναι δημοκρατικό αλλά είναι Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.

Την ίδια ώρα οι Έλληνες όλο και μειώνονται ενώ ταυτόχρονα οι λαθρομετανάστες όλο και αυξάνονται. Σύντομα και με απλά μαθηματικά θα είμαστε μειονότητα στην ίδια μας την χώρα.. Το σχέδιο γενοκτονίας είναι σε πλήρη εξέλιξη και εμείς βιώνουμε μόνο την αρχή του...
Ο Σόρος τρίβει τα χέρια του..

Ένας από τους σκοπούς της Ευρωπαϊκής (Σιωνιστικής) Ένωσης είναι και η πλήρης εθνολογική αλλοίωση των πληθυσμών των κρατών μελών της όπως ομολογεί ο ίδιος ο Πήτερ Σάδερλαντ.. 
Έτσι δεν θα υπάρχουν αντιστάσεις από τους λαούς των κρατών μελών της για όλα όσα προετοιμάζουν εδώ και χρόνια οι εβραιοσιωνιστές και για το σχέδιο τους με την πλήρη υποδούλωση στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση που ονειρεύονται.. Καρφί δεν τους καίγεται για τους λαθρομετανάστες.. οι ίδιοι βομβαρδίζουν τις χώρες τους.. Λέτε οι αρχισφαγείς εκατομμυρίων ανθρώπων να έγιναν πονόψυχοι και ανθρωπιστές...;

Πλέον κάνουν τα πάντα για να καταστρέψουν και την οικογένεια όπως την γνωρίζουμε εδώ και χιλιετίες αφού έτσι θα μειωθεί κατά πολύ και ο πληθυσμός της Γης. Αυτός είναι ο ένας λόγος που στηρίζουν με κάθε τρόπο τους κίναιδους και τους πάσης φύσεως "προοδευτικούς".. Ψάξτε να βρείτε ποιοι είναι οι μεγάλοι χορηγοί πίσω από κάθε "αντιρατσιστική" κίνηση..

Ανοίξτε τα μάτια σας αδέλφια Έλληνες και ψάξτε να βρείτε την αλήθεια, όχι ότι σας πλασάρουν (με το αζημίωτο) τα διαπλεκόμενα πορνοκάναλα της πλύσης εγκεφάλου.

Όπως όλα δείχνουν ζούμε στις έσχατες μέρες. Αλίμονο σε αυτόν που θα σφραγισθεί με το όνομα του θηρίου..

Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΟΤΑΝ ΔΗΜΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΣΤΟΣ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΜΕ 10000+ ΦΟΡΕΣ ΙΣΟΒΙΑ, ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΝΟΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ."Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση."

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου