Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

"Αριστερό" ξύλο σε εργαζομένους..Μετά το ατελείωτο ξύλο των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που επί 41 χρόνια ρήμαξαν την Ελλάδα, ήρθε η ώρα για το "αριστερό" ξύλο, της «Ελπίδας», των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που ήρθαν να ολοκληρώσουν την ισοπέδωση της πολύπαθης πατρίδας μας..

Τα καλόπαιδα των δυνάμεων καταστολής για άλλη μια φορά επιδόθηκαν σ’ αυτό που γνωρίζουν πολύ καλά. Να αντιμετωπίζουν με την βία τον «εχθρό» λαό. Αυτή την φορά στο στόχαστρο τους έβαλαν τους εργαζομένους στα δημόσια νοσοκομεία.

Όπως παρακολουθούμε και στο βίντεο, οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη της εισόδου του υπουργείου Οικονομικών στο Σύνταγμα σε μια προσπάθεια να υπάρξει συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου. Οι αρμόδιοι κυβερνητικοί όμως «παρέπεμψαν» τον διάλογο σ’ αυτούς που θεωρούν «κατάλληλοι». Και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους ένστολους υπερασπιστές του σάπιου κυνοβουλευτικού συστήματος.

Επακολούθησε το γνωστό σκηνικό που συμβαίνει σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Δύο διμοιρίες των ΜΑΤ τους έδωσαν «απάντηση» στα προβλήματά τους που έχουν σχέση με τα καινούργια χαράτσια που τους επιβάλλει το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο αλλά και την πλημμελή λειτουργία των νοσοκομείων.

Ηταν τόσο «πειστική» η «απάντηση» που έλαβαν με αποτέλεσμα μια εργαζόμενη να οδηγηθεί λιπόθυμη στο νοσοκομείο..


Την ίδια ώρα ορδές αφγανών, πακιστανών, μαροκινών, μπαγκλαντεσιανών κλπ. λαθρεποίκων έχουν κατακλύσει την χώρα..

Την ίδια ώρα ο εξαθλιωμένος Ελληνικός λαός ζητιανεύει στις λαϊκές αγορές για μια σακούλα λαχανικών..

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου