Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Έρευνα - ΣΟΚ για τους «πρόσφυγες» που "έθαψαν" τα ΜΜΕ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
Σε έρευνα που έκανε πριν λίγες ημέρες η εταιρεία δημοσκοπήσεων ΚΑΠΑ Research, σχετικά με το «προφίλ» των προσφύγων που έρχονται στην Ελλάδα, κατέληξε σε κάποια πολύ αποκαλυπτικά αποτελέσματα. Έτσι φανερώνεται ότι αυτοί που καταφθάνουν σαν πρόσφυγες στην Ελλάδα είναι κατά 73,8% άνδρες και νέοι. Συγκεκριμένα το 72,2% είναι έως και 35 ετών. Εντύπωση επίσης κάνει το γεγονός ότι ερωτώμενοι οι μετανάστες για το ποιος ευθύνεται για την κατάσταση στη Συρία το 56,6% είπε η κυβέρνηση και μόλις το 36,3% το ISIS! Κάτι που δείχνει ότι δεν τους έφταιγαν οι ισλαμοφασίστες αλλά ο (νόμιμα εκλεγμένος) Άσαντ..!

Περιττό να αναφέρω πως η δημοσκόπηση δεν προβλήθηκε από τα διαπλεκόμενα μπασταρδοκάναλα της πλύσης εγκεφάλου.. Προφανώς υπήρχαν στοιχεία στην έρευνα που δεν κρίθηκαν.. κατάλληλα ώστε να τα πληροφορηθεί το ελληνικό κοινό. Όπως για παράδειγμα, ότι η μεγάλη πλειοψηφία των απρόσκλητων λαθρεποίκων [από Αφγανιστάν, Πακιστάν, Μπαγκλαντές, Σομαλία, Μαρόκο κλπ.] είναι άνδρες (73,8%) και νέοι (72,2% έως 35 ετών).

Όσον αφορά τα περί Σύριων (ανδρών και ειδικά νέων) προσφύγων, δεν είναι πρόσφυγες αλλά λιποτάκτες και προδότες της χώρας τους οι οποίοι εγκαταλείπουν την πατρίδα τους εν καιρώ πολέμου με τους ισλαμοφασίστες του ISIS και των αφεντικών τους..
Η παραπάνω κάρτα αποδεικνύει περίτρανα την πλύση εγκεφάλου που δέχεται ο Ελληνικός λαός (και όχι μόνο) από τα χαφιεδοκάναλα που βομβαρδίζουν νυχθημερόν με δακρύβρεχτες (οι περισσότερες στημένες) εικόνες «προσφυγόπουλων» ενώ την ίδια ώρα ΟΡΔΕΣ νεαρών λαθρομεταναστών περνούν απαρατήρητοι από τα «ενημερωτικά» δελτία ειδήσεων (πλύσης εγκεφάλου). Το ρεζουμέ της παραπάνω κάρτας είναι πως το 74,4% είναι νέοι από 20-44 ετών.


Στην παραπάνω κάρτα οι ερωτηθέντες «πρόσφυγες» απαντούν (56,6%) πως οι αιτίες προσφυγιάς είναι η κυβέρνηση, δηλαδή ο νόμιμα εκλεγμένος Άσαντ..! Περισσότερο ευθύνεται ο Άσαντ παρά ο ISIS και τα παρακλάδια του (FSA, NUSRA, TALIBAN) !! Είναι καιρός να αναρωτηθείς αν είναι όντως σύριοι ή ισλαμοφασίστες που την κάνουν μετά τους βομβαρδισμούς των Ρώσων στην Συρία..Η παραπάνω κάρτα μιλάει από μόνη της (όπως και όλες οι υπόλοιπες)... 
Η Ελλάδα στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των λαθρεποίκων αφού εδώ δεν υπάρχουν σύνορα, ούτε κράτος και ο καθένας μπαίνει και βγαίνει όποτε γουστάρει και κανει ότι θέλει.. Η Ρωσία και οι χώρες της Πολωνίας, Ουγγαρίας κλπ που κλείνουν τα σύνορά τους στις ορδές λαθρομεταναστών είναι χαμηλά στις προτιμήσεις τους.. (είναι οι χώρες εκείνες που ακούς να κατακρίνουν έμεσα ή άμεσα τα ίδια μπασταρδοκάναλα και που αναφέρονται ως ακροδεξιές.. φασιστικές.. κλπ..) Όποιος δεν είναι υπέρ της εθνολογικής αλλοίωσης μέσω της προμελετημένης και προσχεδιασμένη λαθρεποίκησης παίρνει την ταμπέλα του ακροδεξιού και φασίστα.. 


 Μπάτε σκύλοι αλέστε! Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Γιατί δεν υπάρχει κράτος και ο στρατός τείνει να γίνει έννοια και όχι το σώμα που προστατεύει τους Έλληνες. Γιατί η σαπίλα έχει φτάσει τόσο βαθιά που αν δεν γίνει ολική αφαίρεσή της σε κάθε επίπεδο δεν υπάρχει σωτηρία.. 


«Πρόσφυγες από την Συρία» με την σημαία του FSA (παρακλάδι του ISIS) στους δρόμους της Θεσσαλονίκης υπό την "ενορχήστρωση" του ΚΕΕΡΦΑ..


Ο επαγγελματίας αντιφασίστας, αντιρατσιστής, ανθρωπιστής Πέτρος Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΕΕΡΦΑ και των δεκάδων ΜΚΟ με τη σημαία του FSA...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου