Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016

Κασιδιάρης: Πόρνες εγχώριων και ξένων νταβατζήδων

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αποδομεί τους (ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ) "λαοπατέρες" που κατάφεραν μέσα σε 42 χρόνια Μεταπολιτευτικής Κυνοβουλευτικής παρακμής να μετατρέψουν την Ελλάδα σε αποικία για 99 χρόνια μέσα από 7500 σελίδες που έφεραν νύχτα στην Βουλή των Ελλήνων (...) και που κανείς τους δεν διάβασε.

Το παραπάνω βίντεο περιλαμβάνει όλο το χρονικό με τις ομιλίες και παρεμβάσεις του βουλευτή της ΧΑ για το νέο Μνημόνιο 4 και περιγράφει πλήρως το ξεπούλημα σε κάθε επίπεδο εις βάρος της πολύπαθης πατρίδας μας και την παραιτέρω εξαθλίωση των Ελλήνων. Όπως είναι αυτονόητο για τα κυνοβουλευτικά δεδομένα το νέο μνημόνιο υπερψηφίστηκε χθες αργά το βράδυ..

Για ακόμα μια φορά θα κάνω σαφές πως δεν υπάρχει δεξιά και αριστερά, υπάρχουν μόνο Έλληνες και ανθέλληνες. Όσο καταφέρνουν και διαιρούν τους Έλληνες σε δεξιούς, αριστερούς, διαγώνιους και κάθετους, τόσο το καρκίνωμα θα εξαπλώνεται. Αυτός είναι και ο σκοπός τους: Διαίρει και βασίλευε..

Ξυπνήστε αδέλφια Έλληνες, πρέπει να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω. Αν οι πρόγονοί μας επαναστατούσαν από τους καναπέδες τους θα είμασταν πάντοτε δούλοι...Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου