Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ - Tomas Schuman
"Χρειάζονται 15-20 χρόνια για να αποθαρρύνεις μια κοινωνία. Είναι το διάστημα που χρειάζεται για να «επιμορφώσεις» μια γενιά μαθητών ή παιδιών. Μια γενιά.."

Αυτά τα λόγια του πρώην Σοβιετικού πράκτορα και ειδικού στην προπαγαγάνδα Γιούρι Αλεξάντροβιτς Μπέζμενοφ (Τόμας Σούμαν κατά το δυτικό του ψευδώνυμο) μπορούν να αποτυπώσουν γλαφυρά τον τρόπο με τον οποίο ένας εξωτερικός ή εσωτερικός εχθρός κάποιας χώρας μπορεί να την υπονομεύσει και σταδιακά να την οδηγήσει στην σημερινή κατάσταση που βρίσκεται και η πατρίδα μας... Τα πάντα έχουν ισοπεδωθεί, η χώρα έχει ξεπουληθεί, το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων ζουν στο όριο και κάτω από το όριο της φτώχειας..Είμαστε πλέον στο στάδιο της Ομαλοποίησης...Αν κάνουμε μια αναδρομή από την Μεταπολίτευση μέχρι και τις μέρες μας θα δούμε πως όλα όσα περιγράφονται και αναλύονται στην παραπάνω διάλεξη έχουν υλοποιηθεί πλήρως.. Ποιος υπονόμευσε και υπονομεύει την πατρίδα μας; H KGB; Όχι βέβαια..
Το Μαρξιστικό, Κομμουνιστικό, ανθελληνικό, εβραιοσιωνιστικό καρκίνωμα που σαπίζει εδώ και 40+ χρόνια την κοινωνία μας έχει κάνει μεταστάσεις σε κάθε σημείο του σώματος της πολύπαθης πατρίδας μας και πρέπει να αφαιρεθεί ΑΜΕΣΑ.

'Όλα όσα περιγράφει και αναλύει ο Σούμαν έχουν γραφτεί πολύ καιρό πριν στα Πρωτόκολλα της Σιών. Σύμπτωση..;

Όλα τα βίντεο που έχω ανεβάσει μπορούν να σας διαφωτίσουν για το πως φτάσαμε ως εδώ, ποιοι μας οδήγησαν με μαθηματική ακρίβεια ως εδώ.. Αν πρέπει να αρχίσετε από κάπου ξεκινήστε από τα δύο βίντεο που παραθέτω παρακάτω..
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου