Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Αντιπρόεδρος ΕΕ: Πολυφυλετισμός ή πόλεμος..!
"Οι λαοί της Ευρώπης πρέπει να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ταυτότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη.." Goundenhove Kalergi (ο πατέρας της σύγχρονης Ευρωπαϊκής Ένωσης)

Η προμελετημένη γενοκτονία των λαών της Ευρώπης συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και σε κάθε επίπεδο. Μια χούφτα διορισμένων (μη εκλεγμένων από τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης) δουλικών της Νέας Τάξης Πραγμάτων υλοποιούν τον ένα και μοναδικό σκοπό της Ευρωσιωνιστικής Ένωσης: Την Παγκόσμια Διακυβέρνηση, που επιθυμούν διακαώς τα αφεντικά τους...

Η προσχεδιασμένη εθνολογική αλλοίωση (καταστροφή) των Ευρωπαϊκών λαών έχει βαπτιστεί "διαφορετικότητα" (Diversity).. "Διαφορετικότητα" που όλοι οι λαοί πρέπει να έχουν εκτός φυσικά από τους Σιωνιστές... τον "εκλεκτό" λαό...

 Αρχιραββίνος του Ισραήλ: Απαγορεύεται οι μη εβραίοι να ζουν στο Ισραήλ"

κλικ εδώΦυσικά τα τσατσοκάναλα της πλύσης εγκεφάλου δεν βγάζουν λέξη.. τα περί "αντιρατσισμού" τελειώνουν εκεί που συναντάται το κράτος του Ισραήλ..


Αρχιραββίνος του Ισραήλ: Οι μη εβραίοι υπάρχουν μόνο για να υπηρετούν τους εβραίους


Ο διορισμένος (μη εκλεγμένος από τους πολίτες των Ευρωπαϊκών κρατών) Frans Timmermans, πρώτος αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής επιτροπής ανέφερε χαρακτηριστικά (σε παρένθεση τα σχόλιά μου) :

"Η διαφορετικότητα τώρα σε ορισμένα μέρη της Ευρώπης θεωρείται ως απειλή (είναι μέγιστη απειλή.). Η διαφορετικότητα έρχεται με προκλήσεις. Αλλά η διαφορετικότητα είναι το πεπρωμένο της ανθρωπότητας (ποιος το λέει αυτό; Εσύ τί είσαι; Ο αντιπρόσωπος της ανθρωπότητας;). Δεν πρόκειται να υπάρχει, ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα μέρη του πλανήτη ένα έθνος που δεν θα έχει διαφορετικότητα στο μέλλον (εννοεί εκτός από τον "εκλεκτό" λαό..). Εκεί οδεύει η ανθρωπότητα (εκεί οδεύουν τα σχέδια της Παγκοσμιοποίησης). Και εκείνοι οι πολιτικοί που προσπαθούν να πουλήσουν στους ψηφοφόρους τους την ιδέα μιας κοινωνίας που αποτελείται αποκλειστικά από άτομα ενός πολιτισμού (έθνους - φυλής) προσπαθούν να απεικονίσουν ένα μέλλον βασισμένο σε ένα παρελθόν που δεν υπήρξε ποτέ. Επομένως, αυτό το μέλλον δεν θα υπάρξει ποτέ. (όταν οι αρχαίοι Έλληνες μιλούσαν για βαρβάρους ήξεραν πολύ καλά τί έλεγαν..)


Η Ευρώπη θα έχει διαφορετικότητα, όπως και όλα τα υπόλοιπα μέρη του κόσμου. (είπαμε.. εκτός του "περιούσιου" λαού..) Το μόνο ερώτημα είναι πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτήν την διαφορετικότητα; Και η απάντησή μου σε αυτό είναι: Διασφαλίζοντας ότι οι αξίες μας (ποιες αξίες; Της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης φυσικά) θα καθορίζουν το πώς θα αντιμετωπίσουμε τη διαφορετικότητα και όχι με το να παραιτηθούμε από τις αξίες μας για να αρνηθούμε την διαφορετικότητα. Αυτό... θα μας υποβαθμίσει ως κοινωνία. (γελάνε και τα πόμολα στις απανταχού μασονικές στοές...)

Αν δεν το κάνουμε αυτό σωστά, πραγματικά πιστεύω, πως η Ευρώπη δεν θα παραμείνει η Ευρώπη που χτίσαμε (η Ευρώπη της Παγκοσμιοποίησης εννοεί, μια Ευρώπη που τα δημοψηφίσματα των λαών τείνουν να καταργηθούν και τις αποφάσεις για το μέλλον μας θα παίρνονται από τα διορισμένα δουλικά του Ρότσιλντ). Η Ευρώπη δεν θα παραμείνει ένα μέρος ειρήνης και ελευθερίας για πολύ καιρό (ή αποδέχεστε την μετατροπή των λαών της Ευρώπης σε μια πολυπολιτισμική μάζα, εύκολα διαχειρίσιμη από την "ελίτ" ή πόλεμος)..."

Την ίδια ώρα, ο διορισμένος (μη εκλεγμένος από τους πολίτες των Ευρωπαϊκών κρατών) Μάρτιν Σουλτς λέει τα πράγματα με το όνομά τους...
"Για εμένα, η Νέα Γερμανία υπάρχει μόνο για την διασφάλιση της ύπαρξης του κράτους του Ισραήλ και του εβραϊκού λαού." - Μάρτιν Σουλτς (Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου)

κλικ εδώ

Αυτή είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση.. 

"Δεν μπορεί να υπάρξει δημοκρατική επιλογή εναντίον των Ευρωπαϊκών συνθηκών" - Ζαν Κλοντ Γιουνκερ (Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής [διορισμένος - μη εκλεγμένος από τους πολίτες των Ευρωπαϊκών κρατών]

Την ίδια ώρα, ορδές λαθρεποίκων από κάθε γωνιά της Ασίας και της Αφρικής βαπτίζονται ως πρόσφυγες ενώ παράλληλα τα διαπλεκόμενα τσατσοκάναλα της πλύσης εγκεφάλου βομβαρδίζουν τις μάζες με καθημερινό ρεσιτάλ προπαγάνδας που θα ζήλευε και ο Γκαίμπελς..

Και ενώ οι ορδές λαθρεποίκων αυξάνονται διαρκώς, οι Έλληνες όλο και μειώνονται. Οι θανάτοι είναι πλέον περισσότεροι από τις γεννήσεις. Με απλά μαθηματικά θα είμαστε μειονότητα στην ίδια μας την χώρα..

Ξυπνήστε αδέλφια Έλληνες πριν να είναι πολύ αργά..ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΕ, ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Όποιος πολιτικός/πολιτικάντης τάσσεται υπέρ στην Ευρωσιωνιστική Ένωση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣΠηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου