Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Οι εβραίοι πίσω από την εθνολογική καταστροφή της Ευρώπης

"Είναι μια τεράστια αλλαγή που πρέπει να κάνει η Ευρώπη. Οι λαοί της οδηγούνται τώρα σε μια πολυπολιτισμική κατάσταση και οι εβραίοι θα μισηθούν αφού θα είναι στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών.."

Ορδές λαθρεποίκων έχουν ήδη κατακλύσει την πολύπαθη πατρίδα μας με τις ευλογίες της Ευρωσιωνιστικής Ένωσης και του Κυνοβουλευτικού καρκινώματος που κυβερνά τον τόπο μας εδώ και δεκαετίες. Αφού κατάκλεψαν και ξεπούλησαν την ένδοξη γη των προγόνων μας που έχει ποτιστεί με ποτάμια αίματος στον διάβα των αιώνων για την λευτεριά μας, πλέον λαθρεποικίζουν τον τόπο μας. Όλα εκτελούνται βάσει σχεδίου το οποίο βιώνει ο καθένας μας αν κοιτάξει γύρω του.. Εκατομμύρια Έλληνες άνεργοι, υπογεννητικότητα, ο λαός μας στα συσσίτια, εκατομμύρια Έλληνες κάτω από το όριο της φτώχειας, χιλιάδες έχουν αυτοκτονήσει (δολοφονηθεί) από την εξαθλίωση και την ανέχεια των δοσιλογικών μνημονίων...

Η εθνολογική καταστροφή της πατρίδας μας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, οι θάνατοι των Ελλήνων είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις και με μαθηματική ακρίβεια θα γίνουμε μειονότητα στην ίδια μας την χώρα... Το σχέδιο αφελληνισμού είναι σε πλήρη εξέλιξη. Και η αλήθεια είναι πως βρισκόμαστε μόνο στην αρχή του..


Περιττό να αναφέρω πως οι "φιλάνθρωποι" εβραίοι που λαθρεποικίζουν τις ευρωπαϊκές χώρες δεν δέχονται ούτε καν πρόσφυγες στο Ισραήλ, για μετανάστες και λαθρομετανάστες ούτε λόγος..

Ο Νετανιάχου αρνείται να δεχτεί σύρους πρόσφυγες στο Ισραήλ


Αρχιραββίνος του Ισραήλ: Οι μη εβραίοι δεν επιτρέπεται να ζουν στο Ισραήλ


Αρχιραββίνος του Ισραήλ: Οι μη εβραίοι υπάρχουν μόνο για να υπηρετούν τους εβραίους. Χωρίς να μας υπηρετούν δεν έχουν λόγο ύπαρξης, υπάρχουν μόνο για να μας υπηρετούν.


Την ίδια ώρα τα διαπλεκόμμενα πορνοκάναλα της πλύσης εγκεφάλου ταΐζουν κουτόχορτο (με το αζημίωτο φυσικά) τον εξαθλιωμένο λαό με τουρκοσήριαλς, τηλεπαιχνίδια και πάσης φύσεως σκουπίδια ενώ ταυτόχρονα σκάβουν τους λάκκους μας..
Ξυπνήστε αδέλφια Έλληνες.
Αν οι πρόγονοί μας επαναστατούσαν από τους καναπέδες τους θα είμασταν πάντοτε δούλοι.Πηγή
Ancient King

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου