Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Ζουράρις: Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει..!
Δεν πέρασε μια μέρα από τις δηλώσεις του συριζαίου (ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ) Παρασκευόπουλου που απαιτεί την αποποινικοποίηση του καψίματος της Ελληνικής σημαίας, ήρθε η ώρα ενός άλλου (ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ) εθνοπατέρα να δράσει.. Αυτή τη φορά είναι ο «λόγιος» Ζουράρις.. που δεν ενοχλείται αν χάσουμε τα νησιά μας από τους τούρκους...!

«Νομίζετε ίσως ότι δεν απειλούμαστε τώρα ως χώρα, μόνο κάποια νησιά μας ζητάει ο Ερντογάν. Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει. Τα νησιά θα τα ξαναπαίρνουμε πάντοτε. Τη γλώσσα έχει σημασία να μην μας πάρουν», ανέφερε ο λαοπατέρας Ζουράρις, υβρίζοντας στην πραγματικότητα όλους εκείνους που θυσιάστηκαν για να πάρουμε τα εδάφη μας πίσω και το αίμα Ελλήνων που έχει χυθεί.. "..τα ξαναπαίρνεις... και να μην τα πάρεις.. (δεν τρέχει τίποτα).." !

Μα αν μας πάρουν τα εδάφη θα μας πάρουν και την γλώσσα γελοίε αρλουμπολόγε. Στην Κωνσταντινούπολη, στην Βόρεια Κύπρο και στα απανταχού κατεχόμενα Ελληνικά εδάφη μιλάνε Ελληνικά ή τουρκικά; Ότι και να πει κάποιος για τα γραικυλικά μιάσματα είναι λίγο.. Το τραγικότερο όλων είναι πως δεν υπάρχει λαϊκή αντίδραση!


Τα υπόλοιπα σαπιοκόμματα βγαίνουν και τάχα καταδικάζουν την εμμετική δήλωση.. τα ίδια που ξεπουλάνε το όνομα της Μακεδονίας μας, που υπέγραψαν το ξεπούλημα της χώρας για 99 χρόνια και οδήγησαν τον ελληνικό λαό να ζητιανεύει μια σακκούλα λαχανικών στις λαϊκές αγορές...Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου