Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον Πρέσβη της Συρίας στον ΟΗΕ

Ο Πρέσβης της Συρίας στα Ηνωμένα Έθνη, Bashar al-Jaafari, ΑΠΟΔΟΜΕΙ τους "ανθρωπιστές" του (((ΟΗΕ))) σε μια συνέντευξη που κανένα κανάλι δεν έδειξε όπως ήταν αναμενόμενο για τα κυνοβουλευτικά δημοκρατικά δεδομένα... Η συνέντευξη αυτή δόθηκε πριν από 15 ημέρες και είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνει με ελληνικούς υποτίτλους στο διαδίκτυο.
 
Εκτός των άλλων συγκλονιστικών, αναφέρονται και τα ονόματα πρακτόρων των Μυστικών Υπηρεσιών ξένων χωρών που προσπαθούν να αποδράσουν από το Χαλέπι μέσω "ανθρωπιστικών" ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών τα οποία στην ουσία κάνουν το παν για να ρίξουν την νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση του Άσαντ, έτσι ώστε τα αφεντικά του κόσμου να διορίσουν άλλη μια μαριονέτα - δουλικό τους και η Παγκόσμια Διακυβέρνηση που επιδιώκουν και ονειρεύονται να μην βρει αντιστάσεις..Πλήρης κατάλογος των τραπεζών που ανήκουν ή ελέγχονται από την οικογένεια Rothschild
κλικ εδώ


Ο Θεός να ευλογεί την Συρία


1 σχόλιο :

Ali Al-Yunani είπε...

Λέει αλήθειες ο Πρέσβης, λέει όμως και κάποια ψέματα. Αυτοί οι τρομοκράτες για τους οποίους μιλάει είναι το ΙΣΙΣ και η Αλ-Νούσρα (Αλ-Κάιντα) και όχι ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός.

Δημοσίευση σχολίου