Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Κ. Πλεύρης: Ιωάννης Μεταξάς

Σε αυτό το σπάνιο βίντεο, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης αναφέρεται στον Ιωάννη Μεταξά, τον τελευταίο ΕΛΛΗΝΑ ηγέτη που με το ΟΧΙ που είπε στους ιταλούς φασίστες του Μουσολίνι έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στις ένδοξες σελίδες της πολυχιλιετούς Ελληνικής ιστορίας.

Όπως είναι φυσικό και αυτονόητο, τα (ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ) κυνοβουλευτικά δουλικά δεν αναφέρουν ούτε καν το όνομά του ακόμα και στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Ο Μεταξάς δεν είχε (((εκλεγεί))), ήταν δικτάτορας, όπως και ο Λεωνίδας, ο Μέγας Αλέξανδρος και οι αυτοκράτορες της χιλιετούς Βυζαντινής Αυτοκρατορίας όπου ο Ελληνισμός γνώρισε τις ενδοξότερες στιγμές της ιστορίας του. Ως γνωστόν, δημοκρατία δεν είχαμε ποτέ. Ακόμα και στην αρχαία Αθήνα οι γυναίκες και οι κίναιδοι δεν ψήφιζαν ενώ οι μη Έλληνες (βάρβαροι) ούτε καν πατούσαν τα ιερά και ποτισμένα με αίμα χώματα μας.

Μέσα σε 40+ χρόνια κυνοβουλευτικής προδοτικής παρακμής και σαπίλας η χώρα έχει ξεπουληθεί, η Ελλάς έχει μετατραπεί σε ισλαμική αποικία, οι Έλληνες ζητιανεύουν στις λαϊκές αγορές για μια σακούλα λαχανικών και χιλιάδες Ελλήνων έχουν αυτοκτονήσει (δολοφονηθεί) από την φτώχεια, την εξαθλίωση και την ανέχεια.. Αν τα κυνοβουλευτικά εκτρώματα που κυβερνούν (εκτελούν εντολές) υπήρχαν το 1940, το ΟΧΙ θα είχε γίνει ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.. Τα ίδια κυνοβουλευτικά εκτρώματα έχουν παραδώσει το όνομα της Μακεδονίας μας στους σλαβομογγόλους, μετατρέπουν την Θράκη μας σε τουρκικό χαλιφάτο, ξεπουλάνε την Κύπρο μας...Τιμή και δόξα στον Ιωάννη Μεταξά.
Ψόφο στα δουλικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου