Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Αλβανοί νεοσύλλεκτοι στρατιώτες του ΕΣ σχηματίζουν το σήμα της «Μεγάλης Αλβανίας»
Την ίδια ώρα που ορδές λαθρεποίκων έχουν κατακλύσει την χώρα μας, το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού λαού ζει στο όριο και κάτω από το όριο της φτώχειας, τα Κυνοβουλευτικά εκτρώματα έχουν ξεπουλήσει την χώρα, στον Ελληνικό Στρατό "παρελαύνουν" αλβανοί που ποζάρουν κάνοντας το σήμα της "μεγάλης Αλβανίας"... Τέτοια παρακμή και σαπίλα δεν έχει γνωρίσει στο παρελθόν το ένδοξο Ελληνικό Έθνος..

Είναι ξεκάθαρο ότι νέο πνεύμα πνέει στις τάξεις του Ελλαδιστανικού στρατού μετά τις επιτυχημένες κρίσεις που ανέδειξαν τον κορυφαίο στην δημιουργία χοτ σποτ Άλκη…

Οι αλβανοκατσαπλιάδες που με σειρά νόμων απο την εποχή των ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ Ραγκούση, Βενιζέλου και τώρα Τασίας Χριστοδουλοπούλου, βαφτίστηκαν θαυματουργικά ως έλληνες και συνελήφθησαν να τρολάρουν τον ΑΓΕΣ κάνοντας το σύμβολο του UCK, μια διμοιρία ολόκληρη, αντί να απολυθούν, να αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια και να απελαθούν κλωτσηδόν στην Αλβανία…..θα τιμωρηθούν με την ανάθεση σε αυτούς της φύλαξης των ελληνικών στρατοπέδων….

ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ UCKΑΔΩΝ ΕΠΙΣΗΜΑ


Φυσικά αυτό συμβαίνει διότι ολόκληρη η ηγεσία τρέμει στην οποιαδήποτε ενέργεια που θα ήταν καταγγελτική για τον προδοτικό νόμο απόδοσης ιθαγενειών και έτσι αντιμετωπίζει, ώστε να μακροημερεύσει και η ίδια (700 ευρώ σύνταξη επιφυλάσσει η αποστρατεία), το γεγονός της προδοσίας …σαν κάτι μη σημαντικό….

Οι κορυφαίοι ατσαλάκωτοι, πρόθυμοι για όλα…ακόμα και για τη λάντζα του μαγειρίου των εποίκων, αξκοί….θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι μπολσεβίκοι που είναι εξ ορισμού εχθροί του έθνους (για να ξαναγυρίσουμε σε μαθήματα δημοτικού), τα ένστολα οργανά τους τα στίβουν και τα πετάν σαν λεμονόκουπες όταν έρθει η ώρα…..

Ο Άλκης …καλό θα είναι να στρέψει τα μάτια του και στον παππούλη που διεδέχθη, ο οποίος παρά τα ακονισμένα ψαλίδια με τα οποία εγκαινίαζε τα χοτ σπότ παρέα με τους άραβες και τις ΜΚΟ….τώρα κινδυνεύει να βρεθεί κάτω απο το επικριτικό μάτι , και να ταν μόνο αυτό καλά θα ήταν, όσων ακόμα θυμούνται το τι σημαίνει να είσαι αληθινός ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΣ.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΛΟΧΑΓΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΤΟΥΝΤΑ


Για τους άσχετους πλανημένους και αδαείς….κλικ ΕΔΩ

Η μνήμη τέτοιων αξιωματικών που δεν έζησαν για να γίνουν ανώτατοι είναι βαθειά χαραγμένη στα γονίδια αρκετών αληθινά Ελλήνων στρατιωτικών.


ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΠΙΘΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ
Πηγές 12.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου