Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Αθήνα: Δασκάλα έβαλε σε 10χρονους μαθητές ερωτική ταινία μεταξύ εφήβων αγοριών σε δημοτικό σχολείο..!

 


Η εκπούστευση και εκπόρνευση των Ελληνόπουλων συνεχίζεται ακατάπαυστα.. Αυτή την φορά μια (παντελώς διεστραμένη) δασκάλα δημοτικού (!) σχολείου της Αθήνας αποφάσισε να προβάλει ταινία κιναιδικού περιεχομένου σε 10χρονους μαθητές! Αυτή είναι βέβαια η "πρόοδος" που προωθούν τα διεθνιστικά νεοταξικά χαζαρο-σιωνιστικά ιερατεία υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής (σιωνιστικής) Ένωσης.. Όσο η Ελλάδα παραμένει αιχμάλωτη στο νεοταξικό καρκίνωμα που ονομάζεται Ευρωπαϊκή Ένωση όπου η ανωμαλία και η διαστροφή ονομάζεται "πρόοδος", το κακό θα μεγαλώνει μέχρι που θα σαπίσει εντελώς η κοινωνία μας..


Η νεοταξίτισσα Κεραμέως..
γνωστή από το πέρασμα της από Λέσχη Μπίλντερμπεργκ...


Μαθητής έπαθε σοκ από την προβολή της ταινίας.


Την οργή των γονέων έχει προκαλέσει η κίνηση μιας δασκάλας σε Δημοτικό σχολείο της Αθήνας να προβάλει στους 10χρονους μαθητές της, ταινία ερωτικού περιεχομένου μεταξύ αγοριών στην εφηβεία, όπου χαιδεύονταν και φιλιόντουσαν γυμνά στο ντους..!

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένας από τους μαθητές της δασκάλας επέστρεψε στο σπίτι του σε άθλια ψυχολογική κατάσταση κι ανέφερε στους γονείς του, όλα όσα είχαν συμβεί την ώρα του μαθήματος. Αναστατωμένοι οι γονείς από την άσχημη ψυχολογική κατάσταση του παιδιού τους, κατήγγειλαν την κίνηση της δασκάλας και ο δικηγόρος της οικογένειας, Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς που ανέλαβε την υπόθεση, μιλάει στο protothema.gr
«Οι γονείς του αγοριού που έκαναν την καταγγελία είναι εκπαιδευτικοί και αναστατώθηκαν όταν είδαν το παιδί τους να επιστρέφει από το σχολείο, την περασμένη εβδομάδα σε άθλια κατάσταση. Το παιδάκι ήταν σε κατάσταση σοκ, έκανε εμετούς και η ψυχολογική του κατάσταση ήταν ταραγμένη. Οι γονείς προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έχει συμβεί με το παιδί τους κι όταν τον ρώτησαν, αυτός τους είπε:

«Η δασκάλα, την 4η ώρα του μαθήματος, μας έβαλε μια ταινία με τίτλο: «Τα αγόρια στο ντους». Το περιεχόμενο της ταινίας είχε αγόρια στην εφηβεία σε ερωτικές περιπτύξεις ενώ έκαναν ντουζ και υπήρχε κι ένας εκπαιδευτής στην ταινία που τους έλεγε να γίνουν άντρες και να σκληραγωγηθούν» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας και συνεχίζει: «Όπως καταλαβαίνετε, η ταινία αυτή σόκαρε τον 10χρονο μαθητή αλλά και τους υπόλοιπους μαθητές και εξόργισε τους γονείς. Για αυτό η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Το θέμα δεν είναι η ομοφυλοφιλία αλλά ότι η προβολή της ταινίας έγινε χωρίς την παραμικρή διεπιστημονική προσέγγιση ή την προηγούμενη πληροφόρησή τους για τέτοιου είδους ευαίσθητα, καίρια και ακανθώδη ζητήματα. Την περασμένη Παρασκευή κοινοποιήσαμε το εξώδικο στο Υπουργείο Παιδείας προκειμένου να ελεγχθεί πειθαρχικά η πρωτοβουλία της δασκάλας για την προβολή τέτοιου είδους ταινίας και να μας γνωστοποιήσει κατά πόσο η ταινία αυτή, καθίσταται εκπαιδευτικώς εγκεκριμένη και παιδαγωγικώς συμβατή εκ του Υπουργείου».


Όσον αφορά περί διεστραμένων έκφυλων κίναιδων, δείτε τί ίσχυε στην Αρχαία Ελλάδα, που στις μέρες μας οι απανταχού ψυχανώμαλοι "προοδευτικοί" επικαλούνται σχετικά με τα δημοκρατικά (στα μέτρα τους) ήθη...
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου