Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Έλον Μασκ: Ο Εβραίος Τζορτζ Σόρος μισεί την ανθρωπότητα

Το παρακάτω άρθρο είναι μεταφρασμένο από την Washington Post, με δικά μου σχόλια, τροποποιήσεις και σημειώσεις ώστε να κατεδαφιστεί η σιωνιστική προπαγάνδα της εφημερίδας υπέρ του μισάνθρωπου χαζαρό - σιωνιστή Τζόρτζ Σόρος που βαπτίζεται ως ανθρωπιστής ενώ είναι το ακριβώς αντίθετο.Το άρθρο:

Ο Elon Musk έκανε μια σειρά επιθέσεων στον εβραίο George Soros κατά τη διάρκεια της νύχτας, γράφοντας στο Twitter ότι ο εβραϊκής καταγωγής επενδυτής και φιλελεύθερος φιλάνθρωπος (γελάνε και τα κωλόχαρτα στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ) ο οποίος συχνά γίνεται αντικείμενο σφοδρών "αντισημιτικών" θεωριών συνωμοσίας, μισεί την ανθρωπότητα και θέλει να διαβρώσει τον ίδιο τον ιστό του πολιτισμού.

Ο Μασκ, ο οποίος έχει επιβλέψει την αύξηση του "αντισημιτισμού" και άλλων "ρητορικών μίσους" στο Twitter (Όποιος απόκαλύπτει στοιχεία και ντοκουμέντα θεωρείται αντισημίτης και ρήτορας μίσους από τους μισάνθρωπους σιωνιστές) από τότε που αγόρασε την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης πέρυσι, δεν έδωσε κάποιο λόγο για τον οποίο ξεχώρισε τον Σόρος. Αλλά έκανε τα σχόλιά του τρεις ημέρες αφότου το επενδυτικό ταμείο του Σόρος ανέφερε ότι πούλησε όλες τις μετοχές του στην Tesla, την ηλεκτρική αυτοκινητοβιομηχανία που διευθύνει επίσης ο Μασκ.

Και ο Musk φάνηκε να αναφέρεται συγκεκριμένα στο παρελθόν του 92χρονου επιζώντος του Ολοκαυτώματος (δες το βίντεο οπωσδήποτε και διάβασε την περιγραφή του), συγκρίνοντας τον Soros με τον Magneto - έναν Εβραίο σούπερ κακοποιό που αγωνίζεται για να βοηθήσει τους μεταλλαγμένους να αντικαταστήσουν τους ανθρώπους ως το κυρίαρχο είδος στον κόσμο, όπως αναφέρεται στην επίσημη περιγραφή του χαρακτήρα της Marvel."Ο Σόρος μου θυμίζει τον Μαγκνέτο", έγραψε ο Μασκ στις 10 το βράδυ της Δευτέρας. Το tweet προκάλεσε πλημμύρα απαντήσεων που συνέκριναν τον Σόρος με διάφορα σύμβολα του κακού, υπενθυμίζοντας τις μακροχρόνιες θεωρίες συνωμοσίας (τσούζει η αλήθεια και την αποκαλούν συνωμοσία) που τον παρουσιάζουν ως έναν "θεόσταλτο" δισεκατομμυριούχο Εβραίο που χρησιμοποιεί τα "φιλανθρωπικά" του ιδρύματα για να πλημμυρίσει την Ευρώπη με πρόσφυγες (λαθρομετανάστες) και να διαφθείρει την αμερικανική (και ευρωπαϊκή) πολιτική.


κλικ εδώ 


Ο αριστερός (εβραίος) σχολιαστής Brian Krassenstein απάντησε στον Musk, επισημαίνοντας ότι ο Magneto είναι ένας επιζών του Ολοκαυτώματος στην ιστορία της Marvel, όπου ο χαρακτήρας χειρίζεται τα μαγνητικά πεδία για να εναντιωθεί (και περιστασιακά να βοηθήσει) τους ήρωες των ταινιών και των κόμικς X-Men. "[Ο Σόρος], επίσης επιζών του Ολοκαυτώματος, δέχεται ασταμάτητες επιθέσεις για τις "καλές" προθέσεις του, τις οποίες κάποιοι Αμερικανοί θεωρούν κακές, μόνο και μόνο επειδή διαφωνούν με αυτή την πολιτική τοποθέτηση", έγραψε.

Ο Musk απάντησε στον Krassenstein πέντε λεπτά αργότερα: "Υποθέτεις ότι είναι καλές προθέσεις. Δεν είναι. Θέλει να διαβρώσει τον ίδιο τον ιστό του πολιτισμού. Ο Σόρος μισεί την ανθρωπότητα".
Τα tweets του καταδικάστηκαν το πρωί της Τρίτης από τον εβραίο Τζόναθαν Γκρίνμπλατ, διευθύνοντα σύμβουλο της Anti-Defamation League (κάνει report σε λογαριασμούς που ξεμπροστιάζουν τους σιωνιστές κλπ.), η οποία έχει καταγράψει παρόμοιες θεωρίες "συνωμοσίας" που υποστηρίζουν ότι ο Σόρος θέλει να ελέγξει τον κόσμο (Ο Σόρος είναι μαριονέτα των χαζαρο - σιωνιστών Ρότσιλντς)."Ο Σόρος συχνά προβάλλεται από την "ακροδεξιά", χρησιμοποιώντας "αντισημιτικά" τροπάρια, ως η πηγή των προβλημάτων του κόσμου", έγραψε ο εβραίος Γκρίνμπλατ στο Twitter. "Το να βλέπουμε τον Έλον Μασκ, ανεξάρτητα από την πρόθεσή του, να τροφοδοτεί αυτό το τμήμα - παρομοιάζοντάς τον με έναν Εβραίο υπερκακοποιό, υποστηρίζοντας ότι ο Σόρος "μισεί την ανθρωπότητα" - δεν είναι απλώς ανησυχητικό, είναι επικίνδυνο: θα ενθαρρύνει εξτρεμιστές που ήδη επινοούν αντιεβραϊκές συνωμοσίες και έχουν προσπαθήσει να επιτεθούν στον Σόρος και στις εβραϊκές κοινότητες ως αποτέλεσμα" (Τρέμουν οι σιωνιστές μην ξυπνήσουν οι λαοί).

Ο Σόρος, ο οποίος αναγκάστηκε να κρυφτεί ως Εβραίος έφηβος στην κατεχόμενη από τους Ναζί Ουγγαρία (κλαψ), βρίσκεται στο επίκεντρο της διεθνούς εχθρότητας για τον πλούτο του, το θρησκευτικό του υπόβαθρο (σε ποιον θεό πιστεύει άραγε; Στον Χριστό αποκλείεται), τις επενδύσεις του και το Open Society Foundations (Μίζες Καλά Οργανωμένες), το οποίο δαπανά εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για την προώθηση των δημοκρατικών (σιωνιστικών) θεσμών και φιλελεύθερων σκοπών.
Ο Γκλεν Μπεκ επιτέθηκε στον Σόρος σε μια τριμερή σειρά του Fox News με τίτλο "The Puppet Master" (Ο Άρχοντας των Μαριονετών) το 2010. Ο Ντόναλντ Τραμπ τον έχει κατηγορήσει για ανάμιξη στην πολιτική των ΗΠΑ. Ο Alex Jones έχει διαδώσει ότι ο Soros στράφηκε εναντίον άλλων Εβραίων κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και συνεργάστηκε με τους Ναζί.

Ο Μασκ, ο οποίος έχει χρησιμοποιήσει τη θέση του για να ενισχύσει "ακροδεξιές" προσωπικότητες (Όποιος τους ξεμπροστιάζει βαπτίζεται ακροδεξιός) από τότε που αγόρασε το Twitter για 44 δισεκατομμύρια δολάρια πέρυσι, ακουγόταν πολύ πιο αμφίθυμος για τον Σόρος πριν από μερικούς μήνες, όταν η εταιρεία του εξακολουθούσε να επενδύει στην Tesla.

Τον Ιανουάριο, ερωτηθείς από τον Ian Miles Cheong - έναν "ακροδεξιό" σχολιαστή που έκτοτε ζήτησε τη σύλληψη του Σόρος - τι ερωτήσεις θα έκανε ο Μασκ στον Σόρος, ο Μασκ απάντησε: "Ξέρετε πραγματικά πού πάνε τα χρήματά σας;".
Τον Μάρτιο, ο Musk μπήκε σε μια συζήτηση με τον χρήστη του Twitter Catturd, ο οποίος προωθούσε έναν ισχυρισμό ότι ο Soros δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια στον εισαγγελέα της Νέας Υόρκης.

"Ο Σόρος βρήκε μια έξυπνη ευκαιρία για αρμπιτράζ", είπε ο Μασκ στον Catturd. Οι μικρές πολιτικές αναμετρήσεις, είπε, "έχουν πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο ανά δολάριο που δαπανάται από ό,τι οι μεγάλες κούρσες, οπότε είναι πολύ πιο εύκολο να επηρεάσουν το αποτέλεσμα".

Στην πραγματικότητα, ο Fact Checker (ξέπλυμα) της Washington Post βρήκε τον ισχυρισμό εξαιρετικά παραπλανητικό και έγραψε ότι "παίζει με τα στερεότυπα των πλούσιων Εβραίων χρηματοδοτών που ελέγχουν κρυφά τα γεγονότα".

Πίσω από το κίνημα των τραβεστί, τρανσέξουαλ κλπ. κίναιδων, ο Σόρος.


Ο Μαγκνέτο έκανε το ντεμπούτο του σε ένα κόμικ του 1963, ως ένας μονοδιάστατος κακός που ήθελε οι μεταλλαγμένοι να κυριαρχήσουν. Δύο δεκαετίες αργότερα, ο Εβραίος συγγραφέας της Marvel Chris Claremont (Όποια πέτρα και αν σηκώσεις αυτοί είναι από κάτω) αποφάσισε να εμπλουτίσει την ιστορία του Magneto για να τον κάνει έναν πιο ολοκληρωμένο ανταγωνιστή για τους X-Men. Τελικά κατέληξε στο να κάνει τον Magneto επιζώντα του Ολοκαυτώματος (κλαψ).

Αρχικά ονομαζόταν Max Eisenhardt (αργότερα άλλαξε το όνομά του σε Erik Magnus Lehnsherr), ο Magneto κρατήθηκε αιχμάλωτος στο στρατόπεδο θανάτου του Άουσβιτς, όπου η ναζιστική κτηνωδία (Αν δεν υπήρχε ο Χίτλερ δεν θα υπήρχε και το κράτος του Ισραήλ) πυροδότησε τη δια βίου προσπάθειά του να τερματίσει την καταπίεση των μεταλλαγμένων από τους ανθρώπους, όπως ο ίδιος. Παρά τις αντι-ανθρώπινες τάσεις του, ο Μαγκνέτο εμφανίζει περιστασιακά σημάδια δικαιοσύνης και ηγεσίας, θολώνοντας τα όρια μεταξύ ήρωα και κακού.Στα κόμικς της δεκαετίας του 1980 δεν αναγνωρίστηκε αμέσως ως Εβραίος, δήλωσε ο Claremont στο Vulture το 2019, επειδή η Marvel δεν ήξερε πώς θα αντιδρούσαν οι αναγνώστες (αν μάθαιναν εξ αρχής ότι ο Magneto ήταν εβραίος παίζει να πάτωνε). Μόνο με τις ταινίες X-Men στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και τη σειρά κόμικς "Magneto: Testament" του 2009, η εβραϊκότητα του μεταλλαγμένου έγινε κανονική.

Ενώ ο Magneto είναι μια απάνθρωπη ιδιοφυΐα (κάτι σαν τον μοντέρνο διάβολο) με υπερφυσικές δυνάμεις που επιδιώκει να ελέγξει τον κόσμο, ο χαρακτήρας έχει γενικά επαινεθεί από τους κριτικούς (Pedowood) για την αποφυγή κακόβουλων εβραϊκών στερεοτύπων. Ο εβραίος Avi Arad, πρώην διευθυντής της Marvel Comics, δήλωσε στην Jerusalem Post (μέσω της Haaretz) το 2005 ότι ο χαρακτήρας εμπνεύστηκε από τους σιωνιστές ηγέτες Ze'ev Jabotinsky και Meir Kahane.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου