Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Σήκωσαν σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας» με Ελληνικά εδάφη..

Τα όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο στάδιο της Παρτιζάν Βελιγραδίου οι πρεζέμποροι ισλαμοφασίστες της Αλβανίας θα τα θυμούνται σίγουρα για καιρό. Οι Έλληνες πάντως θα τα θυμόμαστε για πάντα..


Οι Αλβανοί ισλαμιστές – οι ίδιοι που σπεύδουν κατά εκατοντάδες στη Συρία και το Ιράκ για να ενταχθούν στην ΙSIS, οι ίδιοι που με τις πλάτες της Κλίντον διέπραξαν τη γενοκτονία των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου, οι ίδιοι που διεκδικούν με τις «ευχές» του Μπένι την είσοδό τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση- προσπάθησαν να προκαλέσουν εντός «έδρας» τους Σέρβους..

Στη διάρκεια του αγώνα εθεάθη πάνω από τον αγωνιστικό χώρο να αιωρείται τηλεχειριζόμενο ελικοπτεράκι, από το οποίο κρεμόταν λάβαρο στο οποίο απεικονίζονταν ο χάρτης της «μεγάλης Αλβανίας».Άλλα σέρβικα μέσα μετέδωσαν ότι ο αδελφός του Ράμα συνελήφθη ενώ κρατούσε το τηλεχειριστήριο του drone.

Μετά την οριστική διακοπή του αγώνα, η σερβική αστυνομία συνέλαβε τον Όλσι Ράμα, αδερφό του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα, αφού ήταν ο υπεύθυνος της προβοκάτσιας.

Την ίδια ώρα οι αλβανοί ισλαμοφασίστες που απαιτούν Ελληνικά εδάφη, επιτέθηκαν σε Ελληνικό χωριό με πυροβολισμούς και ξυλοκόπησαν Έλληνες φωνάζοντας "Θα σας κάψουμε Χριστιανοί..".

Βρήκαν την ευκαιρία οι ισλαμοφασίστες, απόγονοι γύφτων, απειλούν και βρίζουν με κάθε τρόπο την Ελλάδα και τους Έλληνες αφού ξέρουν πως η Ελλάδα κυβερνάται από δοσίλογους και δούλους εβραιοσιωνιστών εδώ και δεκαετίες...


ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ...

ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ...

ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ...


Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου