Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Ανθελληνική προπαγάνδα στα σχολικά μας βιβλίαΟ Ελληνόψυχος δάσκαλος Δημήτρης Νατσιός αποκαλύπτει μέσα απ'τα σχολικά βιβλία την προπαγάνδα που δέχονται τα Ελληνόπουλα απ'την πρώτη κιόλας Δημοτικού.Βιβλία που δεν έχουν καμία σχέση με την Ελληνική Ιστορία, τα ήθη, τις αξίες και τα ιδεώδη του Ελληνισμού, "βομβαρδίζουν" τα αθώα μυαλά των παιδιών.. κάτι που φυσικά μόνο τυχαία δεν γίνεται. Σκοπός τους η αποδόμηση της ιστορίας μας, της θρησκείας μας και ο αφελληνισμός της κοινωνίας μας έτσι ώστε η ένταξη στην πολυπολιτισμικότητα της Νέας Τάξης Πραγμάτων να μην βρει αντιστάσεις..

Δείτε το βίντεο με το Έπος του 1940 και διαπιστώστε αν οι Έλληνες κρύφτηκαν όταν εισέβαλαν οι κατακτητές..
Μέγιστο θέμα για τους απάτριδες διεθνιστές κλπ ανθελληνικά μιάσματα αποτελεί η κατάργηση και των παρελάσεων (που τιμούν τους χιλιάδες Έλληνες που θυσιάστηκαν για την ελευθερία μας) έτσι ώστε να μην αναπτερώνεται το ηθικό των Ελλήνων.

Προστατεύστε τα παιδιά και την οικογένειά σας απ'τα εβραιοσιωνιστικά ανθελληνικά καρκινώματα με κάθε τρόπο, ζούμε ημέρες απίστευτης παρακμής, ο Ελληνισμός βάλλεται από παντού.ΥΓ. ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΑ ΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ... ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ...

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου