Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Το κάψιμο της Σημαίας, ο Παρασκευόπουλος, η Δημοκρατία και η Χρυσή Αυγή..
Μετά τον συριζαίο δημοσιογραφίσκο της "Αυγής", και πλήθος άλλων "συντρόφων" τα τελευταία χρόνια, ήρθε η ώρα να δράσει και άλλος ένας μέγας πατριώτης που νυχθημερόν μάχεται για το καλό του Ελληνικού λαού.. Κάποιος Νίκος (ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ) Παρασκευόπουλος..

Λέγεται πως έχει μήνες να κοιμηθεί από την στενοχώρια γνωρίζοντας πως χιλιάδες ελληνόπουλα ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και έχει αρνηθεί να λαμβάνει τον παχυλό μισθό του βουλευτή ενώ χιλιάδες συμπολίτες μας έχουν αυτοκτονήσει (δολοφονηθεί) από τα δοσιλογικά μνημόνια που ξεπουλάνε και τον τόπο μας.. Κρατάει περίπου 600€, όσο και ο βασικός μισθός, και τα υπόλοιπα τα δίνει σε οικογένειες που ζουν σε ακραία φτώχεια.. 


Αφού λοιπόν βρήκε ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, μιας και επισκέπτεται τις οικογένειες των εξαθλιωμένων Ελλήνων (που συντηρούν τον ίδιο αλλά και όλους τους δημοκρατικούς "ευεργέτες" του ποτισμένου με αίμα τόπου εδώ και δεκαετίες..) προσφέροντας κάθε είδους βοήθεια που είναι σε θέση να παράσχει.. ζήτησε να αποποινικοποιηθεί το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας, του ιερού συμβόλου των Ελλήνων..Ακολουθεί σε παράθεση το σχετικό άρθρο της Καθημερινής... 
Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι τοποθετήσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Νίκου Παρασκευόπουλου με αφορμή συνέντευξή του στην εφημερίδα η «Βραδυνή της Κυριακής» ως προς το ζήτημα της αποποινικοποίησης του καψίματος της ελληνικής σημαίας, αλλά και την «ένταξη της Χρυσής Αυγής στο κλίμα της δημοκρατίας».
Ο κ. Παρασκευόπουλος, αφενός ζήτησε να ανοίξει ένας διάλογος, προκειμένου να αποποινικοποιηθεί το αδίκημα για το κάψιμο της σημαίας, καθώς όπως υποστήριξε η πράξη πρέπει να αποδοκιμάζεται πολιτικά, κοινωνικά και ηθικά, κάτι που κατά την άποψή του, είναι και πιο αποτελεσματικός τρόπος.
«Τιμώ την ελληνική σημαία και πιστεύω ότι η ηθικο-κοινωνική αποδοκιμασία των προσβολών της θα είναι πολύ πιο αποτελεσματική», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Σε ό,τι αφορά το ζήτημα της Χρυσής Αυγής, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τάχθηκε υπέρ μίας προσέγγισής της από τα κόμματα του «δημοκρατικού τόξου», καθώς όπως υποστήριξε «μια προσπάθεια ένταξης της ΧΑ στο κλίμα της δημοκρατίας» πρέπει να ενθαρρυνθεί από το πολιτικό σύστημα.
Ο Νίκος Παρασκευόπουλος τόνισε ότι «η εικόνα της συνύπαρξης στο Καστελόριζο και στη Ρω σε πολλούς μας δεν άρεσε. Από την άλλη όμως πρέπει να αποφασίσουμε τι προτιμούμε: μια προσπάθεια ένταξης της Χρυσής Αυγής στο κλίμα της δημοκρατίας ή τη διαρκή ρήξη».
«Κατά τη γνώμη μου, πρέπει να προηγηθεί η ουσία μιας σύγκλισης», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο Νίκος Παρασκευόπουλος διευκρίνισε ότι θεωρεί δεδομένο ότι η ΧΑ θα δεχθεί να ενταχθεί στους «δημοκρατικούς θεσμούς», ή ότι αυτό θα εξαρτηθεί από τη στάση που θα έχουν τα πολιτικά κόμματα απέναντί της.

Στη συνέχεια, βασιζόμενος σε αυτόν το συλλογισμό, παρουσίασε την «ένταξη της ΧΑ στους δημοκρατικούς θεσμούς» ως προαπαιτούμενο για την προσέγγιση της από το πολιτικό σύστημα, δηλαδή για παράδειγμα από την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ ή τους ΑΝΕΛ. Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης: «Η Χρυσή Αυγή πρέπει να δεχθεί έμπρακτα την υπαγωγή της στους θεσμούς της Δημοκρατίας. Και αυτή την στάση, αν και όταν εκδηλωθεί, πρέπει να τη στηρίξουν τα δημοκρατικά κόμματα».
Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει σε ποιους άραγε; Στον Μιλτιάδη (ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ) Βαρβιτσιώτη που έλεγε ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να καίει την Ελληνική σημαίαστον συριζαίο Πετρόπουλο που έλεγε τα ίδια λίγες μόνο ημέρες πριν ή στους δεξιούς και αριστερούς "σύντροφους πατριώτες" που έχουν ξεπουλήσει μέχρι και το χώμα που πατάμε; Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει μόνο στον εξαθλιωμένο Ελληνικό λαό που για ακόμα μια φορά προσβάλλονται βάναυσα τα θεμελιώδη ιδανικά του και άπραγος παρακολουθεί τον βιασμό της πατρίδας σε κάθε επίπεδο.. Ραγιάδες..
Όσον αφορά την δήλωσή του περί ένταξης της Χρυσής Αυγής στο κλίμα της Δημοκρατίας, μπορούν να γραφούν διατριβές σχετικά... 

Όπως είναι γνωστό, δημοκρατία δεν είχαμε ποτέ στην αρχαία και νεότερη Ελλάδα. Στην αρχαία Ελλάδα οι γυναίκες δεν ψήφιζαν. Όλοι όσοι αποκαλούμε ήρωες και είμαστε υπερήφανοι γι' αυτούς δεν ήταν δημοκράτες. Ούτε ο Λεωνίδας της Σπάρτης ήταν δημοκράτης, ούτε ο Μέγας Αλέξανδρος, ούτε οι αυτοκράτορες που επί χιλιετίες δημιούργησαν την Βυζαντινή Αυτοκρατορία. Η δημοκρατία είναι ταυτισμένη στις συνειδήσεις όλων με την ελευθερία. Επί χιλιετίες και χωρίς δημοκρατία οι Έλληνες ήταν δούλοι ή ελεύθεροι..; Αν η ιστορία μας διδάσκει κάτι είναι ότι ο περίλαμπρος πολιτισμός μας δεν βασίστηκε στο "δημοκρατικό" πολίτευμα, αντιθέτως μάλιστα..
Όσον αφορά την νεότερη Ελλάδα, αν θεωρείται πως είναι δημοκρατία το να πας και να ψηφίζεις τον έναν ή τον άλλον που με απίστευτα προεκλογικά ψέμματα σε ταΐζει κουτόχορτο.. προωθημένος από το σάπιο σύστημα και τα διαπλεκόμμενα πορνοκάναλα της πλύσης εγκεφάλου.. απατάσαι.κλικ εδώ

Αλήθεια.. για ποιον νόμο που ψήφισαν για σένα ρωτήθηκες αν συμφωνείς ή διαφωνείς; Πότε σε ρώτησαν για οποιοδήποτε θέμα που αφορά την ίδια την ζωή σου; ΠΟΤΕ. Ένα δημοψήφισμα έγινε μετά από 41 χρόνια (!) και το ΟΧΙ των Ελλήνων το μετέτρεψαν σε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.. Ποια λαϊκή κυριαρχία και παραμύθια.. Και αφού δεν εκπροσωπούν την θέληση του Ελληνικού λαού, τότε ποιους..; Είναι καιρός να αρχίσεις να αναρωτιέσαι αν δεν το έχεις ήδη κάνει.. 

ΣΥΡΙΖΑ - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΠΑΣΟΚ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΠΟΤΑΜΙ
ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΝΑΙ..!!!

Σχετικά με την ένταξη της Χρυσής Αυγής στο κλίμα της δημοκρατίας.. από που να το πιάσεις και από που να το αφήσεις.. Να ενταχθεί η ΧΑ στο Δημοκρατικό - Συνταγματικό (ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ) κλίμα..; Ποια ΧΑ; Αυτή που αποκαλούν ρατσιστές, ακροδεξιούς, αντισημίτες, νεοναζί, φασίστες, κλπ..; Και οι ΧΑυγίτες που δηλώνουν εθνικιστές [εθνικιστής είναι εκείνος που αγαπάει το έθνος του] πως είναι δυνατόν να φωτογραφίζονται στην Ρω με εκείνους που αποκαλούν δοσίλογους, προδότες και τόσα άλλα..; Από πότε οι πατριώτες της ΧΑ δεν αισθάνονται ντροπή να βρίσκονται στο ίδιο κάδρο με εκείνους που ξεπούλησαν την χώρα για 99 χρόνια (!!), που οδήγησαν εκατομμύρια Ελλήνων να ζητιανεύουν στις λαϊκές αγορές και χιλιάδες Ελλήνων να έχουν δώσει τέλος στις ζωές τους μην αντέχοντας να ζουν υπό το καθεστώς πλήρους εξαθλίωσης..; 


Ο "λαγός" Παρασκευόπουλος ή «ξεπλένει» αυτούς που θεωρεί ΝΑΖΙ και φασίστες ή η ΧΑ δεν είναι ΝΑΖΙ και φασίστες. Τα πράγματα είναι απλά. Γιατί αν κάποιος είναι πραγματικός ιδεολόγος, πείτε τον ΝΑΖΙ, φασίστα, Κομμουνιστή ή οτιδήποτε, δεν μπορεί να τον «ξεπλύνει» κανείς από τα ίδια του τα ιδανικά και σε καμμία περίπτωση δεν δέχεται να «ξεπλυθεί» από κάποιον που ο ίδιος θεωρεί δοσίλογο.. Πόσο μάλλον να στέκεται δίπλα του σε επίσημη επίσκεψη.. Αν ο Παρασκευόπουλος ήταν γνήσιος αριστερός (διεθνιστής = άπατρις) δεν θα σκεφτόταν καν να ζητήσει το «ξέπλυμα» των μισητών εχθρών του σε ιδεολογικό και βιοθεωρητικό επίπεδο.. Αν το κόμμα του πραγματικά "έπεφτε από τα σύννεφα" με την δήλωσή του, οι γνήσιοι σύντροφοί του θα είχαν απαιτήσει ακαριαία την διαγραφή του και το κόμμα θα τον είχε διαγράψει.. 


Η Σβάστικα είναι αρχαιοελληνικό σύμβολο, η σημαία του σφαγέα χιλιάδων Ελλήνων, Χίτλερ, όχι.

Τί στην πραγματικότητα συμβαίνει τελικά..; Προφανώς η ΧΑ έχει δημοσκοπική άνοδο (αν είχε 0,4% κανείς δεν θα ασχολούταν μαζί της) και ο (ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ) ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει σταδιακά στο 4% που είχε πριν μερικά χρόνια.. Πραγματοποίησε τον κύριο στόχο του, απομένει η πλήρης υλοποίηση της εθνολογικής αλλοίωσης (λαθρομετανάστευση), του πλήρους αφελληνισμού στην παιδεία.. κλπ.. Βεβαίως δεν είναι μόνος σε αυτόν τον "αγώνα"... 
Η Χρυσή Αυγή είναι αντισυστημικό κόμμα ή άλλο ένα πιόνι του καρκινώματος που εδώ και χρόνια σαπίζει το σώμα της πολύπαθης πατρίδας μας..; Ρητορική η ερώτηση.. Όπως και να'χει πάντως τα νομοσχέδια με το ξεπούλημα της πατρίδας μας συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς όπως και η φτωχοποίηση των Ελλήνων.. Κατά τ'άλλα δίνονται "μάχες" στην Βουλή.. μεταξύ "πατριωτών" και δοσιλόγων.. Χρόνια τώρα... Και το παραμύθι συνεχίζεται.. 

*Επί τη ευκαιρία ΝΑΖΙ αποκαλούνται οι γερμανοί οπαδοί του εθνοσιοσιαλιστικού κόμματος του Χίτλερ, φασίστες οι ιταλοί οπαδοί του Μουσολίνι. Άρα τα «ΝΑΖΙ» και «φασίστας» έχουν να κάνουν μόνο με γερμανούς και ιταλούς και είναι παντελώς άσχετα με τη ΧΑ.  Για την ΧΑ και τους οπαδούς της πρέπει να βρεθεί άλλη λέξη αν πρέπει να μπει κάποια ταμπέλα. *

«Να αποποινικοποιηθεί το κάψιμο της σημαίας, η ηθικο-κοινωνική αποδοκιμασία των προσβολών της θα είναι πολύ πιο αποτελεσματική..» Με λίγα λόγια μπορείτε να καίτε άφοβα το ιερό σύμβολο των Ελλήνων αλλά αν τυχόν κάποιος θελήσει να αντισταθεί στο κάψιμό της μπορεί απλά να λέει σε εκείνον που την καίει "τι κάνεις εκεί ρε αλήτη", να βγαίνουν τα κόμματα και να καταδικάζουν το κάψιμο της σημαίας (απλά να καταδικάζουν, μια σκέτη λέξη χωρίς καμμία ουσιαστική σημασία) και η ιστορία να επαναλβάνεται μέχρι το σημείο που το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας θα είναι κάτι σύνηθες και δεν θα προκαλεί εντύπωση πια σε κανέναν.. Και αφού το κάψιμο του ιερού συμβόλου των Ελλήνων δεν θα προκαλεί εντύπωση σε κανέναν, δεν θα προκαλεί και οτιδήποτε άλλο.. Πλήρης εθνομηδενισμός.. Ο μέγιστος στόχος της Παγκοσμιοποίησης και των δουλικών της Νέας Τάξης.. 
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας σχολίασε σε σχέση με το ζήτημα της αποποινικοποίησης του: «Με περίσσευμα θράσους, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος δήλωσε ότι πρέπει να ανοίξει διάλογος προκειμένου να αποποινικοποιηθεί το αδίκημα για το κάψιμο της ελληνικής σημαίας. Για τη ΝΔ, όπως και για όλους τους Έλληνες, η σημαία μας είναι όσιο και ιερό. Αποδοκιμάζουμε και καταγγέλλουμε τις δηλώσεις - παραλήρημα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και περιμένουμε από την Κυβέρνηση της χώρας και το κόμμα του να πράξουν το ίδιο».
Ο Βασίλης (ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ) Κικίλιας και η Νέα Δημοκρατία (με 40+ χρόνια "προσφορά" στον Ελληνισμό..) αφού ψήφισαν τα πάντα όλα και είναι το ίδιο -αν όχι περισσότερο- υπεύθυνοι για την παρακμή της χώρας, βρήκαν την ευκαιρία να δηλώσουν μέσω των σαπιοκάναλων τον "πατριωτισμό" τους.. 


Απειροελάχιστο δείγμα του πραγματικού πατριωτισμού της (ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ) Νέας Δημοκρατίας...
Οι ΑΝΕΛ από την πλευρά τους, με ανακοίνωση του κ. Δημ. Καμμένου, σχολίασαν σε ανακοίνωσή τους ότι «ιδιαιτέρως προκλητική είναι η τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου ο οποίος ζήτησε την έναρξη ενός διαλόγου προκειμένου να αποποινικοποιηθεί ως αδίκημα το κάψιμο της σημαίας».
«Σύμφωνα με το Άρθρο 188 σχετικό με την προσβολή συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας [...] Η Ελληνική Σημαία έχει βαφτεί διαχρονικά με το αίμα των ηρώων της πατρίδας μας, σε όλους του αγώνες για την Ελευθερία της Ελλάδος. Είναι το εθνικό σύμβολο της χώρας μας που συμβολίζει το αίμα, τα δάκρυα, τους αγώνες, τις θυσίες και τον πόσο όλων όσων πολέμησαν για να ζούμε σε μια ελεύθερη χώρα και γι’ αυτό το λόγο είναι απαράδεκτο να γίνεται στάχτη στα χέρια του κάθε τυχαίου ψευτοεπαναστάτη», προστίθεται στην ανακοίνωση.
Το κόμμα των Ανεξαρτήτων (ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ) Ελλήνων αντιτίθεται στο κάψιμο της σημαίας.. 
Άπαντες οι πατριώτες βγήκαν παγανιά... κλικ εδώ
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, με μηνύματα του στο twitter, ανέφερε: «Η δήλωση Παρασκευόπουλου για "ένταξη Χρυσής Αυγής σε κλίμα Δημοκρατίας" είναι ντροπιαστική". "Θα τον αποπέμψει κανείς ή θα "συγχωρεθεί" για να ψηφίσει τα επόμενα μέτρα;» διερωτάται ο κ. Χρηστίδης.

Ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του (ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ) ΠΑΣΟΚ που μαζί με την Νέα Δημοκρατία κυβέρνησαν την πατρίδα μας για 40+ χρόνια με τις συνέπειες που βιώνουμε σήμερα, ούτε που αναφέρθηκε στην αποποινικοποίηση για το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας.. κάτι που μόνο εντύπωση δεν προκαλεί.. Ποιος ξεχνάει άλλωστε τον "σύντροφο - οραματιστή" Σηφουνάκη και τις δηλώσεις του για την Ελληνική σημαία.. Είναι γνωστός ο "πατριωτισμός" του ΠΑΣΟΚ εδώ και δεκαετίες.. 


Όσο γράφω τόσο περισσότερα θέλω να προσθέσω.. και αν συνεχίσω το άρθρο δεν θα τελειώσει ποτέ.. Κάποια στιγμή θα κάνω ένα σχετικό βίντεο.. με την ελπίδα ότι οι ραγιάδες θα πάψουν να είναι ραγιάδες και θα τιμήσουν την ιστορία των ενδόξων προγόνων τους.. 


Τα νομοσχέδια με το ξεπούλημα της πατρίδας μας συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς όπως και η φτωχοποίηση των Ελλήνων.. Κάθε τόσο κάποιος "λαγός" θα βγαίνει από το καπέλο του συστήματος να αποπροσανατολίζει τις μάζες όταν θα κρίνεται αναγκαίο..  Κατά τ'άλλα δίνονται "μάχες" στην Βουλή.. μεταξύ "πατριωτών" και δοσιλόγων.. Χρόνια τώρα... Μέχρι να ανάψει η σπίθα που λείπει...
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου