Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Θερμοπύλες
Ο Κ.Πλεύρης αναφέρεται στην τρίτη περσική εισβολή στην Ελλάδα, η πρώτη ήταν το 492 π.Χ όταν τα πλοία τους καταστράφηκαν από θύελλα, η δεύτερη ήταν στο 490 π.Χ. όταν οι ένδοξοι πρόγονοί μας τους νίκησαν στον Μαραθώνα.

Η τρίτη εισβολή τους έγραψε μια από τις ενδοξότερες σελίδες της Ελληνικής ιστορίας, τη μάχη των Θερμοπυλών (480 π.Χ) όπου ο βασιλιάς Λεωνίδας με 300 Σπαρτιάτες και ελάχιστο αριθμό από Θεσπιείς, Φωκείς κλπ αντιστάθηκαν σε ορδές εκατομμυρίων βαρβάρων (ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ έλεγαν στην αρχαία Ελλάδα) και αν δεν υπήρχε ο Εφιάλτης, ένας ακόμη προδότης που γέννησε η πατρίδα μας, η ιστορία θα είχε γραφτεί αλλιώς.. 


Στις μέρες μας οι απόγονοι του Εφιάλτη κυβερνούν την ένδοξη πατρίδα μας. Μια χούφτα δουλικών έχουν ξεπουλήσει την ποτισμένη με αίμα γη των προγόνων μας, έχουν οδηγήσει το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων να ζούν κάτω από το όριο της φτώχειας, με τα Ελληνόπουλα να λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία και χιλιάδες Ελλήνων να αυτοκτονούν από την ανέχεια και την εξαθλίωση.. Παράλληλα έχουν μετατρέψει την ένδοξη Ελλάδα μας σε ισλαμική αποικία, ορδές λαθρεποίκων από τα βάθη της Ασίας και της Αφρικής έχουν κατακλύσει την χώρα μας.. Τα μισελληνικά δουλικά οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τον λαό μας σε προμελετημένη γενοκτονία αφού οι λαθρομετανάστες διαρκώς αυξάνονται και οι Έλληνες διαρκώς μειώνονται. Οι θάνατοι των Ελλήνων είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις και αργά ή γρήγορα θα είμαστε μειονότητα στην πατρίδα μας.. αν δεν είμαστε ήδη..

Οι Θερμοπύλες αποτελούν παράδειγμα ηρωισμού των ελεύθερων Ελλήνων που υπερασπίζονται την πατρίδα τους και την ελευθερία τους. Τότε υπήρχε ο Εφιάλτης, σήμερα υπάρχουν οι απόγονοί του.. Οι βάρβαροι της εποχής μας είναι προ των πυλών.. Η απάντηση που οφείλουν να δώσουν οι Έλληνες προς κάθε κατεύθυνση παραμένει η ίδια: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

***Προς το τέλος της εκπομπής, ο Κ.Πλεύρης κάνει λόγο και για τους εβραίους (εκτεταμένη αναφορά προς τους εβραίους από τον Κ.Πλεύρη γίνεται εδώ).***

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου