Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Κ. Πλεύρης: Η μάχη του Μαραθώνα
Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης αναφέρεται στην επική μάχη του Μαραθώνα (490 π.Χ.) όπου οι ένδοξοι πρόγονοί μας αντιμετώπισαν τις ορδές βαρβάρων (ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες) οι οποίες είχαν εκστρατεύσει, για ακόμη μια φορά, εναντίον της πατρίδας μας.

Μετά την αποτυχία της εκστρατείας του 492 π.Χ (ο στόλος των Περσών είχε καταστραφεί από θύελλα), ο Δαρείος διέταξε να αρχίσουν νέες προετοιμασίες και σύμφωνα με τις συνήθειες της εποχής έστειλε κήρυκες στους Έλληνες για να ζητήσει «γην και ύδωρ» σαν δείγμα υποταγής (σας θυμίζει κάτι;). Πολλές από τις πόλεις συμμορφώθηκαν, άλλες όμως όχι με πρώτες την Αθήνα και τη Σπάρτη. Οι Αθηναίοι θεώρησαν τόσο προσβλητική την απαίτηση των Περσών ώστε έριξαν τους κήρυκες στο βάραθρο της Ακρόπολης και καταδίκασαν σε θάνατο τους διερμηνείς επειδή μίλησαν Ελληνικά και λέρωσαν την Ελληνική γλώσσα! ΟΙ Σπαρτιάτες έριξαν τους κήρυκες στο πιο κοντινό πηγάδι, για να βρουν άφθονη «γη και ύδωρ»! 


Στις μέρες μας τα δουλικά όχι μόνο έχουν παραδώσει γη και ύδωρ αλλά έχουν μετατρέψει την ένδοξη γη μας σε ισλαμική αποικία ενώ παράλληλα έχουν οδηγήσει τον Ελληνικό λαό να ζητιανεύει στις λαϊκές αγορές για να επιβιώσει... Αναζητείται ο σύγχρονος Μιλτιάδης που θα οδηγήσει τον λαό μας στην λευτεριά.

Προς το τέλος του βίντεο, ο Κ.Πλεύρης αναφέρεται στους εβραίους, τον "εκλεκτό" λαό... Εκτεταμένη αναφορά γίνεται στο βίντεο " Κ. Πλεύρης: Εβραίοι, η αλήθεια -

Το μήνυμα του μεγάλου μας ποιητή Αισχύλου, που πολέμησε στον Μαραθώνα, και διασώζεται στην περίφημη τραγωδία «Πέρσες» είναι πιο επίκαιρο από ποτέ: Ίτε παίδες Ελλήνων, ελευθερούτε Πατρίδα, ελευθερούτε τας παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων, νυν υπέρ πάντων ο αγών!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου